perjantai 5. heinäkuuta 2013

Designkaluste vs. arkireality

Sisustaminen ja arkireality paiskaavat välillä kättä vähän paremmin kuin toisinaan. Tänään oli se toisinaan, vai mitä mieltä olette designkalusteen uudesta tyylistä...?


Naulakko oli saanut melkoisen kuorrutuksen neidin kesähattusista ja sivuhuomautuksena pitää todeta, että myös tuo vaaleanpunainen metallinhohtolaukku kuuluu tuolle nuoremmalle hamehelmalle.

Ikävä kyllä naulakko ei tuolla tavalla käyttötarkoituksensa mukaan kuorrutettuna näytä yhtä hyvältä kuin tyhjänä.


Niin ja sitten yritin demonstroida miltä naulakko näyttäisi vain kevyesti täytettynä, mutta valitsin liian ison laukun ja onnistuin saamaan itsenikin mukaan kuvaan. Tänään en näemmä onnistu. ;DParempaa perjantaita! :)

12 kommenttia:

 1. Ihana naulakko ja sopii todella hyvin tuohon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Naulakkoa tuli aikoinaan harkittua tosi pitkään ja mietittyä sopiiko se paikalleen, mutta onneksi tein päätöksen ostaa sen. :)

   Poista
 2. Meidän lattiaversio Latvasta on kokenut saman karun kohtalon. Huppareita, kaulahuiveja, lippiksiä, jopa Jampan leluja roikkuu siinä koko ajan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta onhan se kiva kun esine pääsee oikeasti käyttöön eikä vain pönötä nurkassa katseltavana. Mutta, tietysti eihän se naulakon esteettinen kauneus kyllä pääse ihan täyteen tupattuna oikein esiin. Mutta, jospa sitten aina välillä viikonlopuksi tulisi siivottua ja tyhjennettyä naulakkokin. :)

   Poista
 3. Ihana tuo naulakko, ja voikun se olisikin aina tyhjä :D Niinkuin monen muunkin asian kohdalla, tuntuu että tyhjänä olisi paljon kauniimpi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta. Toisaalta naulakko on käyttöesine ja sellaisena sitä pitäisi käyttääkin, mutta kyllähän se ehdottomasti kauniimmalta näyttää tyhjänä tai ainakin hyvin vähällä täytöllä. :)

   Poista
 4. Hieno naulakko ja erityisesti tyhjänä. Valitettavasti se ei ole sitä arjen todellisuutta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Arki on kyllä toisinaan jotain ihan muuta mitä blogi kertoo, vaikka paikat kotona yrittääkin pitää suhteellisen siistinä. Kahden aikuisen taloudessa kaikki oli vähän helpompaa. ;)

   Poista
 5. Olen ajatellut tuon naulakon hankintaa vielä tämän vuoden aikana. Kokoa hahmottaakseni kysyn, kuinka leveä on tuo seinäkaistale, jossa naulakko on (peiliin asti siis).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi, oon juuri nyt poissa kotoa, joten ihan tarkkaa mittaa ei ole antaa. Seinänpätkä on yhteensä reilu 80 cm, mutta naulakon vieressä on 40 cm peili ja peilin toisellakin puolella parin sentin kolo. Toivottavasti tästä oli sulle jotain apua. :)

   Poista