tiistai 30. heinäkuuta 2013

Kesähuone

Kesähuonetta on laitettu pala palalta kuntoon ja nyt siellä alkaa jo näyttämään joltakin. Vieläkin puuttuu suunnitelmissa olleita juttuja, mutta yritetään nauttia tästä tilasta jo nyt ja metsästetään puuttuvat osat sitten kun ehditään. Pala palalta ja pikkuhiljaa, siihen ei vaan meinaa oma malttamaton mielenlaatu kyetä, mutta yritys on kova. 

Tilanne on tällä hetkellä tämä.

Tykkään lähtökohdista, mutta vielä pitäisi yksityiskohtia hioa paremmiksi. Sohvapöytänä on nyt tuollainen mini-tarjotinpöytä, mutta isompi on kyllä hakusessa (saa vinkata). Koristetyynyjä pitäisi vielä ainakin joku saada paikoilleen ja ehkäpä jokin pieni seinähylly tai lyhtykin vielä. Myös kasvit loistavat poissaolollaan. Matto on tyystin erilainen kuin alunperin suunnittelin, mutta löytyi niin hyvällä alella, että ei voinut jättää sitä kauppaan. Itseasiassa se näyttää omaan silmään oikein kivalta.

Niin ja varmaan saatatte muistaa mun aiemman kesäkeittiövouhkaukseni. Noh se kesäkeittiö on nyt tällähetkellä tämä grilli. Jospa sitten ensi kesänä laajennetaan. :D6 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos minttu! <3 Kyllä ihan kivalta tuntuukin kun sai tuon kesähuoneen ihan siedettävään kuntoon vielä kesän aikana. :)

      Poista
  2. Todella viihtyisän näköinen oleskelutila!

    VastaaPoista