perjantai 3. tammikuuta 2014

Valkoisen kodin puolikas 2013

Lomat on lähes lusittuna ja rentouttava joulu takanapäin. Vietimme koko joulunajan vanhempieni hellässä huomassa ja palailimme kotiin vasta eilen. Voi miten hyvää tekikään kun tytölle löytyi hoitavia käsiä ojossa asti ja ruokailutkaan eivät painaneet vain omaa niskaa. Yhdesssä tehden kaikki tuntui muutenkin paljon kevyemmältä. Tosin ihan täysin ilman ongelmia eivät pyhät sujuneet, sillä ensin oli miehen vuoro sairastaa, sitten joulupäivänä sairastui tyttö ja minä sinnittelin tautini kanssa uuden vuoden puolelle, kunnes se siten puhkesi. Flunssaa ja korvatulehdusta on siis mahtunut meidän perheen loppu- ja alkuvuoteen.

Palasin katselemaan mitä kaikkea viime vuoteen on mahtunut blogini sivuille ja kyllähän sieltä löytyi monta jo ihan unholaan painunutta asiaa. Sen ainakin huomaan, että rakas pieni tyttö on kasvanut vuodessa ihan hurjan paljon.

Tammikuussa neiti piti muotinäytöstä, ruokailutila sai uuden valaisimen ja kellon seinälle.




Helmikuussa poseerattiin kameralle, kannettiin kiikku olohuoneeseen ja tehtiin keittiöön kevätmieltä.




Maaliskuussa esiteltiin lastenhuonetta ja tarjotinlöytöä, laitettiin kipot ikkunaan, tehtiin tajunnanräjäyttävää tomaattipastaa (kuten monesti sen jälkeenkin), saatiin isältä narsisseja ja asennettiin vessaan juustotarjotin.







Huhtikuussa uudistettiin makuuhuonetta, lyötiin vanha lapa esille ja oltiin tosi trendikkäitä koiranulkoiluttajia.





Toukokuussa yritettiin päättää oikeanlaista pensasaitaa, tehtiin pilvi DIY tytön huoneeseen, nautittiin mummolan kukkaan puhkeavasta puutarhasta, istutettiin pelargonioita, nautittiin ihanan valoisasta olohuoneesta ja vähän paremmasta arkilounaasta.





Kesäkuussa leikittiin LEGOilla, asennettiin kiviä, kiviä ja vähän lisää kiviä, ihasteltiin lupiineja, pestiin mattoja, piristettiin terassia ja tehtiin olohuoneeseenkin kesä.








Jätetään  tuo reilu puolikas sitten seuraavaan postaukseen. Kyllä näemmä sitä aika monenlaista asiaa mahtuu vuoteen ja näitä viimeisimpiä kuvia katsellessani täytyy vain todeta, että ollapa taas kesä... <3

Ihanaa vuotta 2014 kaikille blogini lukijoille! Minä menen tuhoamaan sohvalle loppuja joulumakeisia ja niistelemään tuota punaista nenääni.


16 kommenttia:

  1. Kiva koti teillä♥Huomasin paljon samanlaisia sisustus-juttuja kuin meilläkin on, vaikka kotimme on "perinteikkäämpi" raameiltaan. Näin sisustamme samalla tyylillä, vaikka olemme eri-ikäisiä :) Tervetuloa kurkkaamaan meidän "Grey Housea"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jaana! <3 Tulen ehdottomasti kurkistelemaan teidän kotianne! :)

      Poista
  2. Ihana vuoden alkupuolisko teillä, ja varmasti ollut loppuvuosikin. Tosi kaunis koti teillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjo A! <3 Yritän tuon loppupuoliskonkin saada valmiiksi, kunhan tämä flunssa antaisi hieman armoa, että jaksaisin koneella istua edes hetken pidempään. :)

      Poista
  3. Blogissani on sinulle haaste http://valkoisentalonarkea.blogspot.fi/2014/01/kotikierros.html

    Hyvää alkanutta vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Meiju kivasta haasteesta! :) Yritän päästä toteuttamaan sen pian, tosin tällä hetkellä meillä vielä joulutavarat pyörivät nurkissa kun en flunssaltani ole niitä toennut poiskaan korjaamaan.

      Ihanaa alkanutta vuotta myös sinulle!

      Poista
  4. Kiva postaus, ja kauniit kuvat teidän kodista! Pakko kokeilla tuota tajunnan räjäyttävää tomaattipastaa :P
    Mukavaa loppiaista! Sani

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sani kauniista sanoistasi! <3 Suosittelen kokeilemaan tuota pastaohjetta, se on meidän perheen yksi lemppareista. :)

      Poista
  5. Hei,

    Ja kiitos aivan hurmaavasta blogista! Ehtisitkö kertoa hieman lisää saarekkeestanne. Koko, pintamateriaali ja viereisen "kulkutilan" leveys kiinnostavat erityisesti.

    Yst. terv. Mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari! :) Voi kauhistus, kun istun täällä työhuoneessa juuri nyt niin mitat on vähän hakusessa. Heitän kuitenkin ilmoille tuollaiset noin mitat ja palaan korjaamaan myöhemmin, jos mitat heittävät kovasti. Saareke tai oikeamminhan ilmeisesti pitäisi puhua niemekkeestä, kun tuo on toiselta reunaltaan kiinni tuossa keittiön muussa tasossa on noin 120 cm leveä ja noin 90 syvä. Kulkuaukkoa saarekkeen ja reunalle jää hieman vajaa metri. Ensiksi ajateltiin, että tuo kulkuaukko on liian kapea, mutta on osoittautunut ihan sopivaksi. Materiaalina saarekkeessa on sama Corian mistä muukin keittiön taso on tehty. Tuo Corian on saumattomaksi muotoiltavaa ja se mahdollistaa tuon, että saarekkeen reunusta on samasta aineesta muotoiltu. Jäikö jokin asia vielä askarruttamaan?

      Poista
  6. Ihanasti olet yhdistänyt valkoiseen iloisia värejä. Täytyypä linkittää tänne lukijaksi. Ihana kivitalo teillä.

    http://www.madeinkoti.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Aikku! <3 Tuo on ollutkin minulla vähän kantavana ajatuksena, että vaikka puitteet on melko valkoiset, ei kodin tarvitse silti näyttää värittömältä. :) Nuo pienet väripilkut piristävät kummasti varsinkin näin harmaassa talvisäässä.

      Ja kovasti tervetuloa lukijaksi! <3

      Poista
  7. Toinenkin Anonyymi innostuu ja kyselee heti lisää: mistä olette löytäneet noin paksua Coriania? Voisiko kulkutila olla pienempi, mitä mieltä olet? tahtoisin keittiööni saarrekkeen mutta mies ei usko, että mahtuu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Corian ei ole koko mitaltaan noin paksua, vaan vaan tuo reuna on siinä noin vahvaa. Eli siellä on osaltaan jotain puurakennetta tuon tason pohjassa. Mielestäni tason toimitti meille Tervastaso niminen yritys, tasot tulivat keittiöfirman kautta, joten emme ole suoraan tämän yrityksen kanssa asioineet.

      Kyllä tuo saarekkeen sivussa oleva kulkutila voisi olla hieman pienempi, ehkä maksimissaan sen 10-20 cm. Toivottavasti saatte saarekkeen mahtumaan keittiöönne! :)

      Poista