maanantai 12. toukokuuta 2014

Juhlien

Täällä ollaan edelleen. Olo alkaa olla melkolailla kypsynyt, mutta pikkuinen ei vielä tajua tulla masusta ulos. Miten pitkältä tämä odottaminen näillä viimeisillä hetkillä tuntuukaan. Sana odotus saa kyllä ihan uusia merkityksiä. Pää ei enää juuri ole kykeneväinen ajattelemaan juuri mitään muuta kuin, että josko tänään vihdoin. Vaikka olenkin yrittänyt kehittää muita sijaistoimintoja, ei ajatukset silti tahdo pysyä perässä, ei niin millään. 

Eilen juhlittiin äitienpäivää ja erittäin runsas herkkuaamiainen katettiin sänkyyn. Tosin pieni neiti oli niin tohkeissaan, että kaatuihan siinä tohinassa se tuoremehulasikin sinne sänkyyn. Noh, vahinkoja sattuu ja päästiin pienen putsauksen jälkeen jatkamaan aamupalailua kaikessa rauhassa. 


Mies teki tytön kanssa ihanaa Marenki-sitruunarullaa, jonka ohjeen bongasin Yhteishyvästä ja vinkkasin siitä miehelle, että mahtaisiko tämä olla hyvää. ;) Ja olihan se ihan mielettömän hyvää. Raikasta, rouskuvaa ja makeaa! <3 Käytiin päivällä myös anoppia onittelemassa ja kakku matkasi mukana. Me kolme henkeä plus pieni neiti syötiin lähes koko rulla yhdeltä istumalta, niin hyvää se oli. Ohjeen löydät täältä. Sellainen lisäys ohjeeseen pitää antaa, että meillä tuo pohja jäi aika raa'aksi vielä tuolla ohjeessa mainutulla ajalla, joten pitäkää uunissa hieman pidempään. Meillä kakku koristeltiin ananasrenkailla ja voin kyllä suositella niitä muillekin. Mukavan raikkaita!Huomenna tiedossa juttua tuosta pikkuhiljaa valmistuvasta hyötypuutarhastamme. Aikalailla käsikirjoitusten mukaan vielä toistaiseksi hommat on sujuneet.

2 kommenttia:

 1. Minä jo ajattelin, että ollaanko siellä jo vauva sylissä! Mutta eipä siis sielläkään. Mulla tänään jo 41+1 ja ahdistaa!! Vähän ihanan näköinen herkkuaamiainen siellä ollut..! Tsemppiä meille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä sitä ollaan edelleen. Huoh. Ahdistaa kyllä itseänikin, vaikka mulla vasta juuri la. Mitä pidemmälle mennään sen epäuskoisemmaksi alkaa käydä, että tuleeko se vauva sieltä ollenkaan. Hassua! :D

   Ja todellakin tsempit meille! <3

   Poista