maanantai 25. elokuuta 2014

Jäätelöbuffet synttäreille

Eilen meillä juhlittiin 3-v synttäreitä ystävien ja perheen kera. Olipa taas melkoinen rupeama juhlien laittamisessa, mutta kyllä se taas kannatti. Ja voin kyllä rehellisesti todeta, että minä todella nautin juhlien järjestämisestä ja tuosta "pienestä" viimehetken paniikista joka aina jokaista juhlaa edeltää. Mitään hirveän erikoista ei nyt vielä kolmevuotiaan juhiin ohjelmaksi ollut suunniteltu, mutta askartelimme silti lasten kanssa rannerenkaita puuhelmistä, taisipa joku tehdä kaulakorunkin. Sitten ohjelmanumeroksi voitaisiin ehkä luetella tuo jätskibuffetkin, ainakin sen "aukeamista" odotettiin juhlakansan puolesta melko hartaasti. ;)

Keskitytäänkin tässä postauksessa nyt tuohon jätkibuffettiin ja jätetään loppu kuvatulva sitten vaikka huomiselle.


Meillä sattuu olemaan tuollainen pieni kokoontaittuva sivupöytä varastossa ja se on palvellut monissa juhlissa apupöytänä tai muussa vastaavassa käytössä, mutta nyt siitä rakennettiin jätskibuffet sivulle nousevien rimojen ja tuon alaosan peittävän kankaan avustuksella. Koristeeksi askartelin leikkaa ja liimaa menetelmällä jätskikuvia ja tuollaisen ympyräpympyrä-nauhan. Kirjain bannerin olen ostanut joskus Tukholmasta ja siitä tuli juhliin koottua parikin tekstiä seinälle roikkumaan. 

Tarjolla oli tottakai muutamaa laatua jäätelöä ja sitten useampaa sorttia lisukkeita, mm. nonparelleja, karkkeja, vohveleita, kastikkeita ja kermavaahtoa. Nuo kivat jätskikipposet löysin lusikoineen päivineen ihan lähiprismasta. 


2 kommenttia: