keskiviikko 20. elokuuta 2014

Leikkimatto käytössä

Kyllä sillä leikkimatolla on meillä ollut muutakin käyttöä kuin olla kissan alustana.

Pieni neiti on melkoinen hymypakkaus. Hymy on kasvoilla usein ja myös silmät nauravat, ihan kuin isosiskollaankin. Lelut kiinnostavat jo nyt melkoisen paljon ja lattialla möyritään akselin ympäri kovaa kyytiä. Selältään vatsalleen kääntyminen on jo ihan helppo juttu ja käy todella näppärästi. "Juttua" tulee melkoisesti ja myös kuolaa, kuten kuvista saattaa huomata. Tämä neiti kun näyttää tekevän jo ensimmäistä hammastaan, tai ainakin ikenet syyhyävät ihan hirmuisesti ja alaien jo pullottaa sopivasti. Vauhdilla siis mennään, koska ikää ei vielä ole kolmea kuukauttakaan. Tyttö myös venyttää pituutta ihan hirmuisesti, paino meinaa jäädä vähän jalkoihin kun hän vaan venyy ja venyy, vaikka sitä painoakin ihan mukavat 200g/viikko tulee. Nyt ollaan siis vaatekoossa jo siirrytty 62 cm kokoon ja näistäkin jostain hihat ja lahkeet vähän nafteja. Onneksi isosiskon vanhat vaatteet ovat tallella ja lajiteltuna koon mukaan laatikoissa, joten 'uusien' haku on näppärää. :)


Sisko on kummastakin tytöstä aika kiva juttu. Molempia naurattaa ja sylittely on kivaa. Isosisko vaan tahtoo välillä "auttaa" vähän liiaksikin, joten varovainen saa olla, sillä pikkusisko kun olisi niin kiva nostaa syliin vähän useamminkin. 

Tänä viikonloppuna juhlitaan tuon isomman siskon 3v-synttäreitä! Vielä olisi järkkäiltävää ja menun suunnittelua tehtävänä melkoinen määrä. Mutta, kivaahan tuo on. Palaillaan synttärien merkeissä siis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti