keskiviikko 13. elokuuta 2014

Stringtyöpöydän uudet kuviot

Työpöytä on siis alakertaan vihdoin saatu ja hetken kesti, että siihen saatiin myös sopiva kone. Jos joku miettii niin pelkästään värin vuoksi ei konetta pitänyt uusia, vaan isompana syynä taustalla oli kuitenkin tämä kannettavan helppous siirtelyn kannalta verrattuna vanhaan pöytäkoneeseen. Välillä kun niitä töitä ei pysty tekemään sen sitä varta vasten hankitun pöydän ääressä, tai niitä haluaakin tehdä vaikka ulkosalla. 

Avohyllykkö on kaunis, mutta kun sitä työpöydällä tarvittavaa nippeliä ja nappelia, sekä asiakirjaa alkaa pursuilemaan hyllyistä niin esteettisyys kärsii melko tavalla. Onneksi asiakirjasäilytys ja suuremmat roinat voidaan säilöä muualla, mutta kuitenkin tuollaiselle sälälle oli hyvä saada jotain säilytintä. Onneksi satuin käväisemään lähi-Ikeassa ja silmiin osuivat nuo Tjena säilyttimet. Kivannäköisiä, tukevia ja edullisia. Väreissäkin oli mustan lisäksi varaa valita keltaisesta ja tästä pinkistä.

Nappasinpa kuvasta vielä pois pöydän edestä tuon kiikkustuolin, niin näkyy tuo kaamea johtohässäkkäkin teille paremmin. ;) Se siis odottaa edelleen 'pientä' siistimistä... Eli näkymän edessä oleva kiikku ei haittaa. Myös se työtuoli on edelleen hankkimatta. Vaikkakin tuo Baby Rocket on kyllä ihan söpö väliaikaisratkaisu, mutta kaipailisin sitä selkänojaa.


Menikö värivalinta metsään? Musta olisi ollut seesteisin, mutta kun värit on ihan liian kivoja...

5 kommenttia:

 1. Mäkin juurikin noita samoja rasioita pyörittelin lauantaina Ikealla. En osannut päättää värien puolesta ni kauppaan jäii :) Teille ainakin sopii tosi hyvin toi pinkki. Värit vaan on niin kivoja. Nautitaan niistä!

  VastaaPoista
 2. Todella nättiä, tykkään.

  VastaaPoista
 3. Hieno. Mulla odottaa ihan sama setti vielä laatikoissaan, hitsi kun sais vain keksittyä paikan tälle komeudelle!
  Ja säilytyslaatikot keltaisena, kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kaunis kokonaisuus (värienkin kanssa:). Jotenkin en ole näille String-kokonaisuuksille lämminnyt (kuten avohyllyille ylipäätään), mutta onhan tuo nyt aivan ihana! Ja paikkakin kuin tehty Stringille. :)

  VastaaPoista
 5. Värit ovat aina ihania, kannatan!

  VastaaPoista