tiistai 12. elokuuta 2014

Kesämuistoja

Täällä ollaan oltu ihan kokonaan lomalaitumilla. Paitsi eilen alkoi sitten meidän perheessä se arki. Nyt on harvinainen hetki, sillä molemmat neitoset ovat yhtä aikaa päiväunosilla. Pieni hetki siis omaa aikaa. 

Meillä oli oikein harvinaisen onnistunut kesä tai kai sitä vieläkin vähän on jäljellä. Ehdittiin tehdä ja nähdä paljon, vaikkakin ajoittain tuo helle vähän teki hallaa osalle suunnitelmista. Harvemmin kuitenkin Suomen suvessa näin käy, että liian lämpimän kelin vuoksi ei voi tehdä jotain, joten en siis valita. :) Viimeisin reissu meillä kohdistui muumimaailmaan ja sieltä sitten Tukholman risteilylle. Voitteko uskoa, että muumit olivat melkoisen kova juttu! :D Kuvat muuten sitten vain kännykkälaatua sillä tämä bloggarin kamerakin taisi lomailla...Pieni neiti on ollut oikein oivallinen matkakumppani, kunhan vaan tankkaustauoista on pidetty hyvää huolta. Ilman mitään kitinöitä on kierretty jo eläinpuistot, Linnanmäki, Miljoona tivoli ja Muumimaailma. Reissupimu siis.


Varsinkin tuo pienempi tytöistä kasvaa ihan hirmuista vauhtia. Melkoinen vauhtipakkaus tuntuu olevan, sillä hän on jo 2 kk vanhasta asti kääntynyt vatsalleen ja kova kiire tuntuisi olevan muutenkin möyrimään. Juttua tulee kovasti ja hän varmistaa myös, että kaikki saavat hymyjä paljon ja tasapuolisesti. Päiväunien kanssa toisinaan on hieman ollut ongelmia, mutta ehkä tuolla hiostavalla ilmalla on ollut siihen oma osuutensa. Yöunet sujuvat kuitenkin aika kivasti ja äiti saa yöllä nukuttua noin 5-6 tunnin yhtenäisen pätkän.

Eiköhän tällä viikolla jo päästä blogissakin vähän kiinni tuohon vanhaan päivitystahtiin. Otin kuitekin tämän kesän täysin "loman" kannalta ja ajattelin, etten stressaa mistään ylimääräisestä. Nyt olisi ajatuksia ja ideoita jaettavaksi jos vaan saan sitä omaa aikaa koneen ääressä taiotuksi.

PS. Muistakaahan käydä hyödyntämässä se ilmainen canvastaulunne. Lisää tässä postauksessa. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti