tiistai 13. lokakuuta 2015

Sohvaihastus

Nyt tuli ihan totaalinen sohvarakastus. Lueskelin All you need is white -blogia ja siellä huomasin esittelyn näistä Hakolan tuotteista. Tuo Hakolan Cosy sohva puisilla jaloilla ja vaaleanharmaalla päällisellä sykähdytti tämän mamman sydäntä. Kotimaisuudesta vielä iso plussa (ja tosi kivasti stailatuista kuvista)!Näin lapsi- ja lemmikkiperheen näkökulmasta esittelyteksti kuulostaa oikein hyvältä."Cosyn mukavuus valloittaa. Cosy on suunniteltu erityisesti perheisiin, joissa elämä saa näkyä. Irroitettavat päälliset, ja vesipestävä kangas helpottavat puhtaanapitoa.

Lauritzon´sin Stark -kangas on erittäin helppohoitoinen, eikä siinä näy lika helposti. Kankaasta kolme luonnollista sävyä: vaaleanharmaa, harmaa ja hiekka. Pesu 40 asteessa. 67 000 martindalea." Huomasin, että Hakolan jälleenmyyjänä toimii niinkin tuttu yritys kuin tuo Anttila-ketju  ja näyttipä mm. tuo kyseinen sohva olevan nyt alennuksellakin, jos muita sattuu kiinnostamaan.

Tosin meidän nykyinen sohva saa kelvata vielä jonkin aikaa. Arka väri on hieman ottanut itseensä, vaikka olenkin sitä melko tunnollisesti puhdistellut nahalle sopivalla saippualla, mutta onneksi kyllä värjäymä on aika vähäistä eikä sitä juuri huomaa, ellei vertaa nahkaan, joka ei ole joutunut kulutuksen kohteeksi. Lisäksi koirat ja kissat ovat saaneet nahkaan muutaman naarmun aikaiseksi. Toisaalta nahka on lemmikki- ja pikkulapsiperheessä ollut toimiva valinta, sillä ne joka paikkaan tarttuvat karvat eivät kuitenkaan tuohon nahkaan tartu ja ne pienet suklaiset sormenjäljet on ollut helppo vain pyyhiä pois rätillä. Onneksi aina voi kuitenkin haaveilla...

Kuvat/images: Hakola

3 kommenttia:

 1. Niin ja sohvan alta saisi imuroitua... Nimimerkillä: Juuri jättidivaanin kanssa tapellut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Tuo on melkoisen hyvä fiitseri kyllä. Mikäs sen kamalempaa kuin metsästellä niitä kadonneita legopaloja sieltä sohvan alta. Onneksi meidän nykyinenkin sohva on sen verran ilmava, että imurointi onnistuu ilman sohvan nostoa. :)

   Poista
 2. Voi onpas sulla kiva blogi. Löysin tänne tuolta facebookin kautta :) pitäis vaan koneella tulla katseleen tarkemminkin. Ihastuin itsekin messuilla Hakolan tuotteisiin, messuosasto oli niin hyvin stailattu ja viimeisen päälle mietitty! Tuo sohva on kyllä upea!

  VastaaPoista