keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Vihreän kaipuu

Juuri tänään se iski, kun katselin kylmän kaunista lumista maisemaa. Sisuksiin iski vahva kaipuu vihreään. Kun kerran sitä ei ulkoa löydy, pitäisi sitä tuoda sisätiloihin. Inspiraation lähteenä toimi Stadshemin kauniit asuntokuvat, jotka oli useimmiten kuorrutettu kauniilla vihreällä. 

Meillä vaan ikävä kyllä nuo kissat rajoittavat tietynlaisia viherkasveja ja leikkokukkia, joten tehtävä ei tule olemaan helppo. Viikonloppuna kuitekin on "pakko" päästä viherkasvikaupoille. Kuume on kova.

Miten teillä? Innostaako luminen maisema haalimaan vihreää kotiin piristeeksi?

Kuvat: Stadshem

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Kyllä vihreä ja juuri viherkasvit tekevät kodikkaanilmeen sisustukseen. Joo, kyllä meille on muuttanut nyt keväällä kaksi viherkasvia. Kevättä odotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevättä odotellaan täälläkin jo melko malttamattomina. :) Mä olen myös aina tykännyt todella paljon kasveista, niin ulkona kuin sisälläkin. Jotkin kasvit kestävät menossa mukana pidempään kuin toiset. ;D

   Poista
 2. Nämä kuvat inspiroivat todella paljon! Meilläkin kissat rajoittavat aika paljon kasvien kanssa, mutta onneksi löytyy kissaystävällisiäkin kasveja aika kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin minustakin! :) Näitä kuvia olisi siis voinut tuijotella pidempäänkin. Onneksi joo kissaystävällisiä kasveja löytyy aika paljon, mutta joskus harmittaa, kun tahtoisi valita ihan vapaasti sellaista mitä haluaisi. :D

   Poista
 3. Ihania inspiskuvia <3 Vihreän kaipuu on täälläkin suuri. Usein se ilmaantuu tässä kevään korvilla vahvemmin :) Ihanaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sama juttu vaivaa muitakin näin kevään korvalla. :) Minun niin vankasti piti ehtiä viikonloppuna katsomaan muutama uusi kasvi kotiin, mutta niin se vaan taas viikonloppu vierähti ettei kaupoille ehtinyt ollenkaan. Jotain mystistä osalle kasveista on näemmä tapahtunut talven aikana, joten lisää kaivataan. :D

   Poista