maanantai 29. helmikuuta 2016

Valokuvia esille

Pitkästä pitkästä aikaa ehdin tänä aamuna napsia kotikuvia. Koti tuli eilen puunailtua tavallista parempaan kuntoon mukavia vieraita varten ja illalla jaksettiin jopa järkätä kaikki lelut vielä omille paikoilleen leikkien jälkeen, joten aika oli otollinen kuvaukselle. Kuvia tuli vain  niin reilusti, että en taida niitä kaikkiä lätkäistä samaan postaukseen vaan jaetaan vähän jollekin muullekin päivälle. 

Muistatte varmaan kun pähkäilin niiden valokuvien esillelaiton kanssa tuossa jokin aika sitten. No tein tälläisen pikaratkaisun tuohon olohuoneen tauluhyllyille ja jatkan paremman ratkaisun miettimistä vielä hetken aikaa. 


Kyllä se siisti ja puhdas koti vain piristää mieltä, samoin kuin nuo ihanan väriset ystävältä saadut tulppaanit. Tällä hetkellä todellisuus on jo vähän muuta, mutta kuvia katsoen palaan vielä tuohon seesteiseen aamuun. Taidanpa siis keittää kahvit ja ottaa yhden eilen leipomistani pullista, pienempi nukkuu päiväuniaan ja isommalla on omat leikit menossa, joten tää hetki on nyt mun. Pirteää karkauspäivää!


2 kommenttia:

  1. Hetkestä on otettava kiinni. :) Täällä koululaiset harrastuksissa ja kuopus katsoo Pikku Kakkosta, myös minä sain omaa aikaa kupposen tabletin parissa.
    Kauniisti olit laittanut kuvat esille ja kauniita kuvia. Mukavaa alkavaa maaliskuuta!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuva-asetelma! Ja tuo alarivin perhekuva on ihan huippu<3

    VastaaPoista