keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Modernisti perinteinen

Täällä on "lomailtu" mummolassa koko pääsiäisviikko, syöty ennätysmäärä suklaamunia ja mämmiä, vähän pashaa ja kokattu monta herkullista ateriaa. Vielä tosin olisi melkoinen kasa tyttöjen suklaamunien kuoria (niitä suklaisia siis) tuhottavaksi, joten ehkä tällä viikolla herkutellaan suklaamuffinsseilla, johon nuo suklaat katoaa helposti. 

Päädyin jälleen kerran katselemaan Stadshemin sivuja inspiraatiopulassa ja yleensä insipiroituminen on taattu, niin kävi nytkin. Sivuilla komeili ihanat kuvat perinteisestä, modernilla otteella remontoidusta ruotsalaisesta 1950-luvun tiilitalosta. Myyntikuvastailaus on tällä kertaa onnistunut erittäin hyvin. Omaa silmää miellytti erityisesti keittiö ja sen ihanan harmaa seinä, jossa myös ikkunanpielet ja patteri oli maalattu kauniisti samalla sävyllä. Lisäksi pienen kateuden piston aiheutti tuo ulkokuisti, miten ihana siellä olisikaan näinä alkukevään kauniina, mutta suhteellisen viileinä päivinä istua juomassa kuppi kahvia ja selata samalla päivän lehti. Lastenhuoneessa ihana idea oli tuo koko seinän pituinen naulakko.

 Kuvat: Stadshem Kuvaaja: Janne Olander

8 kommenttia:

 1. Tuo asunto vei heti sydämeni, aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia. Muutama idea jäi omaankin taskuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kyllä omatkin sormet syyhyää päästä uudistamaan jotain vastaavaa asuntoa tästä talosta innostuneena. :D Ihanan rento ja huoleton koti. <3

   Poista
 3. Tykkään!! Aivan ihana tuo ulkokuisti. Jos kaipaat lisää inspiraatiota niin käy kurkkaamassa http://witikkalankartano.blogspot.fi/ :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan unohtanut sinulle vastailla! Pahoittelut tästä! Ja kiitos, tulen varmasti vierailulle! <3

   Poista