perjantai 18. maaliskuuta 2016

Prinsessapuuroa

Tänään aamupalaksi meillä syötiin vispipuuroa, tai meillä tuo on nimeltään prinsessapuuro... ;) Yleensä tytöt eivät ole kovia puuron ystäviä, mutta jostain syystä tämä prinsessapuuro hupenee lautasilta aika vauhdilla. Olisiko sillä mitään tekemistä tuon nimen ja pinkin värin suhteen, tiedä häntä, mutta ei tuo makukaan ole kyllä yhtään hassumpi. Maistui ihan näin äidillekin välipalana. Alunperin minun piti tehdä puuro jo iltapalaksi, mutta sain puuron keiteltyä vasta sen verran myöhään, eikä se olisi oikein ehtinyt vispattavaksi jäähtyä ennen unipuuhia. Joten sai odotella kylmässä aamuun ja vispailin sen vasta silloin ja taidan kyllä tehdä näin vastakin, ihan kylmänä puuro vatkautui todella hyvin ja maistui ihanan raikkaalta. 



Näin pääsiäisen lähestyessä täytyisi kyllä testata vispipuuroa myös keltaisena versiona vaikkapa aprikooseista. Menisipä se vaikka ihan pääsiäisen jälkiruuastakin. 

Meillä nuorimmainen nyt vähän extratarkkailussa, kun meni ja putosi päälleen pienestä leikkiliukumäestä. Ihan sisätiloissa ja paksulle matolle, mutta kun sattui siellä matolla olemaan juuri siinä kohdassa nukkevauvan tutti, joka teki reiän neidin otsaan. :( Virkeältä ja touhukkaalta vaikuttaa, mutta hieman kipua valittelee otsassa. Toivotaan kuitenkin, että selvitään nyt vain pelkällä säikähdyksellä. 

1 kommentti:

  1. Voi pientä, onneksi ei pahemmin käynyt! Ja, tuo vispipuuro on kyllä tosi hyvää.
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista