perjantai 13. toukokuuta 2016

Helppo vihersmoothie

Tauko blogista venyi taas vähän luvattoman pitkäksi. Lasten kanssa vietimme helteisen edellisviikon täysin mummon hoivissa ja tällä viikolla on sitten paiskittu kotona ulkohommia joka päivä sillä tahdilla, että iltaisin on olo ollut ihan rättipuhki. Minulla vaan tuo vatsa hieman rajoittaa työtahtia ja kovin paljoa en silti ole saanut aikaiseksi, vaikka mukamas kovasti olenkin huhkinut. :D Lähinä olen vain saanut ulkokalusteet paikoilleen ja pestyä, pihan haravoitua talven jäljistä ja hieman kukkamaita kohenneltua. 

Piti tulla teillekin vinkkaamaan mun uudesta superherkusta ja aika helposta sellaisesta. Olen hurahtanut smoothieihin, mutta haluan päästä aika helpolla ja hankin kaupasta valmista smoothiepohjaa. Oma suosikkini on Rainbown Hedelmiä & vihanneksia -pohja, jossa on mangoa, ananasta ja pinaattia. Alunperin valitsin tuon ihan sillä perusteella, että näin raskausaikana saisin riittävästi rautaa syömästäni ruuasta ilman lääkelisää ja pinaattihan sisältää sitä reippaasti. Mutta, voi pojat, kun olen ihastunut tuohon makuun! Pinaatti ei ainakaan minun mielestäni maistu tuosta läpi laisinkaan ja maku on todella raikas. Itse lisään joukkoon omenatuoremehua, sekä maustamatonta jogurttia ja surauttelen aineet hienoksi.






Nyt sitten teidän parhaat vihersmoothiereseptit jakoon ennen kuin kyllästyn tähän makuun. :)

4 kommenttia:

  1. Täytyykin testata, kiitos vinkkauksesta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olepa hyvä! Tämä on kyllä ihana kesäjuoma, on niin superraikas! :)

      Poista
  2. Ooo miten helppoa :O Mä rakastan pinaattia, sopii tosi hyvin smoothieen :)

    Päärynä, puolikas bansku, pussi pakastepinaattia, puolikas avocado ja vettä. Siitä tulee aika herkku :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinaattia meilläkin on AINA pakastimessa, siitä tehdyt pinaattikeitto ja letut on lasten herkkua, ja toki tykkään itsekin! :D

      Kiitos hyvästä ohjeesta! <3 Enpä ole tajunnut vettä laittaa smoothieen. Pitää testata siis pikapuoliin! Avokadoa olenkin aiemmin laittanut ja se tekee kyllä smoothiesta ihanan pehmeän!

      Poista