maanantai 16. heinäkuuta 2012

Leikkiä

Meillä tuo neitokainen täyttää ensi kuussa jo vuoden (!). Hurjaa miten nopeasti aika onkaan vilahtanut.

Olen hieman surffaillut jotain sellaisia lahjaideoita, jotka miellyttävät äidinkin silmää ja uskon, että myös pikkuneiti olisi näistä innoissaan. Jospa tästä olisi apua jollekin muullekin samojen ongelmien kanssa painivalle.


1.Shapemaker / paloista voi koota tuhansia erilaisia kuvia. Uskon, että tää on varmasti ihan järkyn koukuttava. Pieni neiti ei ehkä vielä ihan tätä hallitse, mutta en usko, että menee kauaa kun tämä alkaa jo viihdyttää ja sitä ennen viihdyttää äiskää. ;)

2. Ingela Arheniuksen Maatuska eläimet / nämä on niiin söpöt. Tässä olisi juuri sellainen ihana lahja, joka ei ole ihan tusinatavaraa ja jota olisi kiva katsella vanhempanakin.

3-5. Ingela Arheniuksen lautaset / Nämä kuvat on niin syötävän ihania, näistä arkiruokakin maistuisi herkulta. :)

6. Brio Mehiläinen / voiko kukaan vastustaa tätä?!

7. Brio Minnin formula-auto / miksi autot pitäisi olla poikien leluja?! Minni todistaa, ettei tarvitse. :D

8. Brio rakennuspalikat / klassikkopalikoiden uudet herkulliset värit toimivat tosi kivasti!


Kuvat: flyingpenguin, konglomerat ja brio

10 kommenttia:

 1. Kivoja lahjaideoita! :)
  Itse lisäisin listaan vielä Brion taaperokärrin ja pellen, Jukka askarelaatikon ja rullajakkaran (itse sain 1-v lahjaksi tämän ja jakkara on nyt minun lapsilla käytössä, hyvin on kestänyt jo 30 vuotta käyttöä). Jukka keinuhevonen on myös kiva ja se hakka. Meillä nämä lelut ovat olleet suosittuja ja kestäviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on myös tosi hyviä ja aikaa kestäviä leluja. Meillä tuo taaperokärry jo onkin. Jukka askarelaatikko ja hakka on ollut minulla lapsuudessani ja löytyy nyt mummolasta. Tälläiset sukupolvelta toiselle kestävät lelut on ihan parhautta tuon kaiken muovikrääsän rinnalla. Onneksi lapsi ei vielä osaa vaatia mitään, niin ei tuu niitä hirveitä muovihässäköitä. Eiköhän sekin aika vielä koita... ;)

   Poista
 2. aivan ihania ideoita. Juuson synttärit on kans pian! eihän näillä meidän muksuilla ollu paljoo ikäeroo. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainnut tosiaan olla kuin vähän reilu viikko ikäeroa. :) Joko teillä on juhlasuunnitelmat käynnissä?

   Poista
  2. No ei :( lähinnä vain kummit ja mummit tulee käymään. Kakun jos leipois ja laittaisi siihen yhden kynttilän <3 . Siinäpä meidän suunnitelmat. Entäs teillä? :)

   Poista
  3. Meillä varmaan tänä vuonna juhlitaan vähän isommin. Minulla tulee täyteen tasavuosia paria päivää ennen neidin 1-v päivää ja ajattelimme juhlistaa meitä molempia samalla kertaa. Täytyisi vaan alkaa vähän paremmin suunnittelemaan, aika vilahtaa niin nopeasti.

   Poista
 3. Noi lautaset on tosi herkun näköiset! Meillä on tuo brion mehiläinen ja vaalean punainen formula, mutta kuskina on vaan hello kitty. :) molemmat typyn 1v. lahjoja ja vieläkin hyvin suosittuja leikeissä ja neiti täytti juuri 2.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että lelut menee tosiaan vähän pidempään leikeissä mukana. :)

   Nuo lautaset pitäisi kyllä tilailla kotiin. Millähän sitä vaan osaisi päättää minkä haluaa, vai pitäisikö ostaa kaikki. :D

   Poista
 4. Ihania ideoita! Mihin lahjaan päädyit? Minä puolestani unelmoin tuosta Shapemakerista / Facemakerista meidän pienelle. Muutama palikka lapsella jo onkin, ja tykkää niillä kovasti leikkiä. Lisäksi _minä_ tykkään leikkiä palikoilla, joten hyvä lahjahan tuo olisi, kun sillä saa äidin kaveriksi leikkeihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neidille tuli lahjoiksi nuo Brion rakennuspalikat ja Brion perässä vedettävä mäyräkoira. Itse ostimme neidille tuon Arheniuksen kuvittaman leijonalautasen ja Brion Hello Kitty -palikkalaatikon. Jospa tuon Shapemakerin ostaisi sitten vasta 2-v lahjaksi, ehkä siitä olisi neidille silloin jo enemmän iloa. :)

   Poista