maanantai 9. heinäkuuta 2012

Päivitystä lastenkammariin

Viime viikko olikin aika hulinaa. Äitini tosiaan oli meillä vieraana arkipäivät ja me lähdimme sitten viikonlopuksi vanhempieni luokse. Veljentyttöni pääsi ripille ja olimme auttamassa juhlajärjestelyissä ja mukana juhlimassa tietysti.

Nyt minulla pitäisi olla paremmin aikaa päivitellä blogia ja vastailla kommentteihin. Pahoittelen kommenttien suhteen, että olen vähän myöhässä vastailussa. Kaikki on kuitenkin ajatuksella luettu läpi. Kiitos teille ihanat! <3

Viikko sitten miehen kanssa laitettiin tosiaan tuo makuuhuoneen sisustus uusiksi ja samalla muutoksen tuulissa pyöri myös pikku-A:n tuleva huone. Sitä maalarimestaria odotellaan edelleen, jotta saatais lopulliset maalit seinään, mutta jotain pientä järjestystä saatiin aikaiseksi.

Lipasto pääsi uudelle paikalle, samoin nojatuoli. Tietokonepöytä läks ja makuuhuoneessa ollut "kampauspöytä" siirtyi palvelemaan toistaiseksi vielä tietokonepöytänä, mutta huoneen siirryttyä kokonaan pikku-A:n käyttöön niin piirustus/askartelutasona.Verhot pitäisi askarrella ikkunaan. Tuosta lipastosta mä en ole myöskään ihan varma haluanko sen jäävän tänne vai pistänkö myyntiin... Ei ehkä ihan meidän tyylistä, mutta menköön toistaiseksi. Nojatuoli myös vanhojen asuntojen jäämistöä, mutta sopii tapettiin, vaikka ei enää ihan omaa silmää miellytäkään.

Tälläistä tälläkertaa.

5 kommenttia:

 1. Ihana tapetti ja kaunis huone! Mun mielestä tuo lipasto on tosi kiva, ainakin näin kuvassa näyttää hyvältä ja taitaa aika kivasti sopia lattiankin sävyn kanssa yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on minunkin mielestäni aika ihana! :) tosin se oli valittu ja asennettu huoneeseen ennenkuin meillä oli tietoa edes Pikku-A:sta. Valitsisin erilaisen tapetin lastenhuoneeseen. Mutta, en tahdo vielä tapetista luopua, koska se on aika kiva!

   Lipasto tosiaan sopii lattian kanssa yhteen aika kivasti. Ainoa vain että on ehkä vähän turhan romanttinen omaan makuun. Mut, ehkä se pikku-prinsessalle on ihan sopiva. :D

   Poista
 2. Tuo tapetti on aivan ihana! Ystävälläni on lastenhuoneessa samanlaista, mutta heillä se on asennettu pystyyn (onko siis sama tapetti?;)) Näyttää oikein hyvältä kumminkin päin. Minustakin lipasto sopii hyvin tapetin ja lattian kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin paljon mahdollista, että on juuri sama tapetti. Sopii varmasti pystyynkin! Meille tapettikaupan nainen totesi tästä, että ehdottomasti vaakaan. :D

   Poista
 3. Herkulliset värit ja ehdottomasti vaakaan :D

  VastaaPoista