lauantai 28. heinäkuuta 2012

Turisteilua ja kauneutta kotiin

Tehtiin pikkuinen extemporelomamatka tuonne kauniiseen pääkaupunkiimme. Ensimmäinen päivä meni käytännössä melkein kokonaan Korkeasaaressa ihmetellessä eläimiä. Seuraavana päivänä maittavan hotelliaamiaisen jälkeen suuntasimme todellisiksi turisteiksi sightseeingristeilylle. Puolentoistatunnin risteily Helsingin edustalla aiheutti pohjoisen ihmisille hyvän mielen lisäksi jonkinasteisia palovaurioita. :/ tästedes en suosittele meriristeilyä ilman hattua PISTE.


Risteilyn jälkeen kävimme nauttimassa aivan erityisen onnistuneet vuohenjuustosalaatit Ravintola Ainossa. Voin kyllä todella suositella tätä kesäistä salaattia kaikille, mikäli satutte niillä nurkilla kesän aikana pyörimään.

Vatsa täynnä suunnistimme sitten hieman shoppailemaan. Olimme kyllä hyvin maltillisia ja paljon mitään ei mukaan tarttunut, mutta jotain kuitenkin. Olen jo pitkään ihastellut Mrs Jonesin ihanassa blogissa Tine K Homen vastustamattoman kauniita savikulhoja ja nyt kun satuin Nougat:n ohitse kävelemään niin en voinut vastustaa kiusausta ja kotiuttaa yhtä kulhoa. On se kaunis, ei siitä pääse mihinkään! :)


Huomasin juuri, että blogissani on rikkoutunut 100 lukijan raja! Ihanaa, että teitä on jo niin paljon! Lämpöiset tervetulotoivotukset kaikille uusille lukijoille! <3


ps. Kommentteihin yritän ehtiä vastailemaan tänä iltana. Kaikki on luettu, mutta vastailu jäi tuolla reissun päällä kun kännykällä oli niin huono naputella.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nämä kulhot on tosi ihania. Ottaisin kotiin ison läjän jos rahapussi olisi vähän pulleampi. :D

   Poista
 2. Harmittaa hirmuisesti kun itse vain kävelin ohi :/ Hieno :)

  VastaaPoista
 3. Helsingissä vierailut on kyllä niin parasta, vaikka itselläni sinne matkaa ei ihan kauheemmin ole. Niin paljon nähtävää! Ja aivan liian harvoin tulee käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se. Täällä Suomessa olisi niin paljon nähtävää ja koettavaa, kun vaan saisi aikaiseksi heittäytyä turistiksi vähän useammin. Varsinkin tuolla pääkaupungissa olisi kierreltävää ja katseltavaa moneksi päiväksi.

   Poista