sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kroko hyllyllä

Tämä viikonloppu on ollut sellaista liitoa paikasta toiseen, että ei tosikaan. Kohta pitäisi lähteä vielä vieraisille ja juuri yhdet kaverit lähtivät meiltä. Hirveästi ei siis kotona ole ehtinyt tapahtua mitään. 

Eilen käytiin pikaiseen Ikeassa ja mukaan lähti ne tauluhyllyt ja pikku Hektar. <3 Hyllyt saatiin jopa seinällekin, mutta hyllyjen sisustus jäi vähän vähiin. Jotain sentään sain aseteltua ja tässä pientä sneakpeakia. 


Enpä tiedä onko teissä lukijoissa yhtään Pearls Before Swine -fania, täällä nimittäin fanitetaan kroksuja ja erityisesti Larrya. :D Tässä muuten esimerkki mun miehen loistavasta huumorintajusta. Tälläinen paljastui joululahjapaketista puhekuplineen päivineen pari talvea sitten. No okei, Larryn sylissä oli vielä korvisrasia. <3 Tämä oli kyllä yksi ikimuistoisimmista joululahjoista, jonka olen koskaan saanut. Raukkaparka oli joutunut vielä aika kovan vaivan näkemään tämän tilaamisessa ison meren takaa, eikä se meinannutkaan ensin ehtiä joulupakettiin.Ja, jotta tämän puhekuplan perimmäinen idea paljastuisi niin tässä vielä sen alkuperä. Tosin tätä lepyttely-yritystä edelsi melkoinen Valentine Day feeasco, josta halukkaat voinevat googlailla lisää. :D

klik


Rakkaudentäyteistä sunnuntaita! <3

2 kommenttia:

  1. Ihana kroko ja vielä puhekuplakin!! Krokot on mun lemppareita siitä sarjiksesta. En tiennytkään, että niitä on pehmoleluinakin (tai no olisi pitänyt tajuta, kaikista sarjiksista on)... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puhekupla kyllä kruunasi lahjan. :D Juu, näistä löytyy kaikki päähahmot ainakin pehmoina. Itse ajattelin, että pitäisiköhän miestä lahjoa synttäreinään vaikka tuollaisella 'cuppa joe' -kahvimukilla, olisi aika hauska töissä.

      Poista