torstai 7. helmikuuta 2013

Täyteen buukattu

En tiedä onko tälläinen personoitu kalenteri teille jo kovinkin tuttu juttu, mutta minulle ainakin täysin uusi. Törmäsin tähän sattumalta eräässä ruotsinkielisessä blogissa ja aikani tuolla sivuilla ihmeteltyäni olen aika vakuuttunut tästä hommasta. 

Voi vitsi, saisin siis muokattua juuri omiin tarpeisiini sopivan kalenterin, kokoa, väritystä, kuvia, tekstejä, muuta sisältöä ja melkein kaikkea myöten mitä ajatelleeksi tulee. Tosin tällä hetkellä kalenterille minulla on hyvin vähän käyttöä, sillä neidin kanssa puuhaillessa ei juuri mikään ole aikataulutettua, mutta kun taas työelämään tulee palattua niin tämä olisi ihan ehdoton juttu. 

Hinnatkaan eivät mielestäni olleet mitkään ihan päätähuimaavat, kyse kun kuitenkin on noinkin paljon personoitavasta tuotteesta. Ensi vuonna voisin kyllä vahvasti harkita tilaavani tälläisen itselleni.

Mitä mieltä te olette ideasta? Olisiko teillä käyttöä tuollaiselle kalenterille?

8 kommenttia:

 1. Hei tää on mulle ainakin ihan uusi juttu. Kiitti murunen vinkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä ihanuus! <3 Tää oli kyllä aika hauska juttu, harkitsen kyllä vahvasti tälläisen tilaamista, ainakin ensi vuodeksi. :)

   Poista
 2. Hei upee löytö, kiitos paljon vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! :) On kiva kun välillä tekee tälläisiä löytöjä. Itseäni kutittelisi tosi kovasti päästä tälläistä suunnittelemaan itselleni, mutta tosiaan ehkä ensi vuodeksi olisi ajankohtaisempaa.

   Poista
 3. Mä olin tekemässä tytöille muistikirjaa synttärilahjaksi tuolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lahjaksi tuollainen muistikirja olisi kyllä tosi huippu idea ja miksei tuollainen kalenterikin. Sopisi sellaisellekin, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Ensi jouluksi voisi miettiä tätä kyllä ihan vakavasti pukinkonttiinkin.

   Poista
 4. Aivan ihana idea! Täytyypä tutustua! Mulla ei vielä kalenteria olekkaan tälle vuodelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos vaan yhtään on kalenterille tarvetta niin olisihan tälläinen personoitu kalenteri kyllä aika huippu. Oli tosi hauska huomata miten moneen asiaan tuolla pääsi vaikuttamaan. :)

   Poista