maanantai 25. helmikuuta 2013

Kukkia kotiin

Viikonloppuna täydensin hieman meidän kodin kukkavarastoja. Löysin tuollaisen tosi kivan kulmikkaan ruukun pari viikkoa sitten Prismasta ja se on ollut ilman asukkia tuossa takanreunalla siitä lähtien. Ostin pari tuollaista muorinkukkaa, toisen alakerran vessaan ja toisen tuohon ruukkuun.

Ja tässä tämä wc:n kukka.


Onko teillä paljon viherkasveja kotona?

7 kommenttia:

 1. Ihailen aina toisilla niitä mutta tuntuu että itse en ole mikään viherpeukalo. Tällä hetkellä ei ole yhtään viherkasvia mutta nyt olen alkanut miettimään josko kokeilis orkideaa jossain vaiheessa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä. Viherkasvien ylläpito on suhteellisen helppoa, kun vaan muistaa kastelun hoitaa lajityypille sopivasti. Itse suosin kasveja joita pitää kastella melko harvoin, sillä silloin pieni unohdus ei kaada maailmaa. :)

   Poista
 2. Ei ainuttakaan! :D Nyt tosin toiveissa on ostaa muutama, kun vain saan ne tarpeeksi korkealle, ettei tuo poika yllä niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi kukat saaneet olla aika rauhassa. Nyt jo neidillä sen verran ikääkin, että kiellotkin tehoaa. Toivottavasti sinä klydät kodistasi hyvän paikan muutamalle kukalle. Ne piristää mukavasti. :)

   Poista
 3. Aikas söpö tuo muorinkukka! Meillä pari jotain palmua?, joista toinen on pätkästy toisesta kun se alkoi käydä kurottelee jo kattoa. Helppohoitoiset anopinkielet on meillä viihtyneet ja tietty ne Afrikassa (vai missälie) elävät rikkaruohot, jotka elää vaikka pimeässä komerossa pari kuukautta (ennytmuistanimeä). Olen niin huono muistamaan viherkasvien olemassaoloa, joten nuo ilmeisen helpot kasvit ovat meillä jotenkuten pärjänneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palmut on ihania, mullakin muutama. Meillekin on oikeastaan pesiytynyt juuri sellaisia helppoja yksilöitä, jotka eivät säikähdä pientä kasteluvälin pidentymistä toisinaan. ;) toiset kasveista tuntuvat jopa nauttivan siitä, että ne välillä unohdetaan. :)

   Poista
 4. Hauska tuo valkoinen ruukku! Meillä viherkasvit tuppaa ajan myötä kuihtumaan, hups :)

  VastaaPoista