sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Tyynyjä & printtejä

Eilen oli kiva päivä. Päivällä tuli kierrettyä muutama kirpputori, aika laihalla tuloksella tosin, mutta illalla tuli kaveripariskunta kylään mukavien uutisten kera. <3 Lisää leikkikavereita pikku-A:lle siis tiedossa. :) Pojat saunoivat ja me tytöt herkuttelimme. :D

Törmäsin minulle ihan uuteen verkkokauppaan, joka varmaan aika monelle onkin jo ihan tuttu juttu. Kyseessä on jenkkiläinen Society 6, jonka valikoimista löytyy huimat määrät erilaisia printtityynyjä ja julisteita. Kaiken lisäksi tänään on vielä mahdollista tilata tuotteita toimituskuluitta ympäri maailman. Olen tässä juuri näpyttelemässä omaa tilausta menemään, mutta enhän minä osaa millään päättää, kun haluaisin ihan kaikki. 


Saa nähdä päätyykö näistä mitään ostoslistalle ja missä muodossa. Päätöksien teko on vaikeaa.

Nyt kiireesti aamupalalle ja sitten pari kirpparia kierrokseen. :D Leppoisaa sunnuntaita! <3


Kuvat/images: Society6

12 kommenttia:

 1. Pieni vinkkaus: aina kun tilaa Ameriikasta joutuu maksamaan tullimaksut,paitsi jos tilauksen arvo alle 50€. Kannattaa tarkistaa tullin sivuilta paljonko tullia menee ko.teksitiileistä. Joka tapauksessa alv 23% ja se tuotekohtainen tulli joka esim kengillä 8%.
  Terv. Marianne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä Marianne! :) Täytyypä tehdä sitten vähän pienempi tilaus. Ehkä joskus toisella kertaa sitten vähän enemmän. :)

   Poista
 2. Oih, tuo norsutyyny on ihana <3

  VastaaPoista
 3. Ihan uusi nettituttavuus :D Täytyypä ihan ajan kanssa tutustua, kiitti vinkistä <3 Aurinkoista sunnuntai päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepas hyvä vain. :) Tuolla tutkiessa vierähtää kyllä helposti tunti jos toinenkin.

   Poista
 4. Löysin itsekin tuon kaupan vasta vähän aikaa sitten. Valinnanvaikeus on kyllä tässä se suuri ongelma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin valinnanvaikeus oli ihan hirveää. Myös se, että valittavaa oli niin paljon, että kaikkia ei mitenkään jaksanut kahlata läpi, teki hommasta hankalaa.

   Poista
 5. Kiitti postikuluttomuusvinkistä, edellisen kerran tilasin tuolta loppuvuodesta yhden printin juurikin tällaisena ilmaisen postituksen päivänä. Nyt voisin laittaa tilaukseen jonkin kivan skinin iPadiini... :)

  Ensimmäisen kommentoijan tullijuttuun lisäisin sen verran, että "tullirajat" harmi kyllä muuttuivat tämän vuoden alusta. Nykyisin alv pitää maksaa, jos sen määrä ylittää 5 euroa, eli 24% alvilla raja on vain noin 22 euroa :/ Lisätietoja löytyy tullin nettisivuilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä vain. :) Minäkin hieman tutkiskelin noita tulli ja alv juttuja. Onneksi nuo tuotteet tuolla on sen verran edullisia, että pystyy yhden tilaamaan ilman mitään kuluja. :) Tai ainakin ne mitä minä katselin.

   Poista
 6. Kiitos vinkistä, tuo norsu mm. aivan mahtava ja eipähän varmasti ihan joka kodista löydy. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä. :) Tuolla on kyllä niin järjettömän hyvä valikoima, että varmasti kaikille löytyy jotain mieleistä ja juuri sellaista mitä ei ihan joka kodista löydy. :)

   Poista