keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Enjoy

Viikonloppuna löysin myös jotain muuta kivaa kotiin tuon lohenpunaisen kankaan lisäksi. Tälläinen tarjotin muutti ainakin toistaiseksi meidän keittiöön. Olin kyllä sen alunperin suunnitellut laittavani takkahuoneeseen saunajuomien tarjottimeksi, mutta kun sen tuohon keittiön tasolle asetin niin se näytti olevan siinä niin kotonaan, että sai jäädä siihen. Onhan se aika söpö. Aito punainen Cola on myös niiin herkkua, että vaikka sitä raaskii harvoin juoda niin brändi on niin hyvin luotu, että pelkkä kuvan katsominen saa juoman maistumaan suussa. :DHuomasin muuten juuri, että onhan tuonne keittiöön kulkeutunut ihan kivasti jotain muutakin punaista, vähän kuin ajattelematta. Matossa ja kaapin päällä olevissa vanhoissa kahvipurkeissa toistuu ainakin juuri mainiosti tuo saman Cokiksenpunainen.


16 kommenttia:

 1. Heiiii tuttu tarjotin! Mulla on sama. Mulla on kans kertynyt keittiöön Cokissälää ja muuta punaista :) Sen just oikean punaisen löytäminen muuten onkin aika vaikeaa, jos ei siis kyse ole Cokis tuotteesta :) Esimerkiksi tabletteja olen metsästänyt keittöön jo pitkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo punainen on hiipinyt kotiin ihan huomaamatta ja salaa. En ole edes oikeastaan huomannut asiaa ennenkuin nyt. :D

   Punainen mielletään ehkä Suomessa niin vahvasti joulun väriksi, että sitä on tosiaankin vaikea saada ja löytää tähän aikaan vuodesta. Toivottavasti sinun tablettien metsästys tuottaisi pian tulosta.

   Poista
 2. Räsymattokuume senkuin pahenee, kun sun kuvia katselee! :)

  Meillä työhuoneessa samaa tapettia kuin teillä keittiössä:

  http://www.talosanomat.fi/valkoinen-aurora/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jenni! <3

   Minäkin pitkään metsästin oikeanlaista räsymattoa ja sitten se tuli edesmenneen mammani kodissa vastaan ja päätyi meille. :) New meets old meininkiä siis.

   Poista
 3. Ihania väripilkkuja! Näistä kuvista näkee niin selvästi, miten yhdenkin värin tuominen muutoin harmoniseen väriskaalaan muuttaa ilmetta. :) Ja aika usein itsellekin käy niin, että jokin väri vahingossa hiipii kotiin useammassa esineessä, ennen kuin sitä itse varsinaiseti rekisteröikään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirita! <3

   Puhut ihan totta. Keittiön ilme muuttui mielestäni aika paljon pelkästään tuon punaisen tarjottimen ansiosta. Minulle on tosiaan käynyt juuri niin, että en ole oikeastaan itse huomannut miten näitä punaisia väripilkkuja on keittiöön keräytynyt, aivot varmasti työskentelevät minulta salaa. :D

   Poista
 4. Ihanan harmoninen kokonaisuus. Kiva katsella. Musta lamppu erottuu kivasti ja tuo kontrastia. Punainen on piste iin päälle. Tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Joanna! :) Kokonaisuudesta tuli mielestänikin aika kiva, vaikka se ei ollut mitenkään harkittu juttu. Ehkä jopa parempi kuin jos olisin alkanut sitä kovasti miettimään. :D

   Poista
 5. En muista olisinko koskaan niin välittänyt punaisesta väristä kotona. MUTTA - sait juuri minut pitämään sitä oikeinkin viehättävänä ja tyylikkäänä. Hienosti otettu mukaan mustavalkoiseen sisustukseen. Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei JuttaEmilia, saitpa minut hyvälle tuulelle! <3 Kiitos kommentistasi.

   Itseasiassa minäkään en ole punaista pitänyt kotona mitenkään erityisen hyvänä värinä, paitsi ehkä joulun aikaan. Yllätyin siis itsekin kovasti miten mukavasti nuo pienet yksityiskohdat lutviutuivat toistensa kanssa. :)

   Poista
 6. Teidän keittiö on ihastuttava kokonaisuus ja mielenkiintoa herättävät juurikin nuo värikkäät yksityiskohdat! Saanko udella mistä tapettinne on hankittu? Voisi olla meillekin vaihtoehto keittiöön sisustustarran tilalle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Hanna! <3

   Keittiön tapetti on Cole & Sonin Woods ja olemme hankkineet sen Seinäruusu, nimisestä liikkeestä Tampereelta, yrityksellä on myös todella hyvät verkkosivut ja hirveän laaja valikoima tapetteja. Tässä vielä linkki sinulle http://verkkokauppa.seinaruusu.fi

   Poista
 7. Söpöt purkit tarjottimen edessä! Ovatko betonia? Mistäs moisia löytyy? Hubane tykkää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa varmaksi mitä materiaalia nuo purkit ovat, luulisin kuitenkin, että ennemmin jonkinlaista keramiikkaa kuin betonia.

   Olen ostanut ne Tamperelaisesta sekatavarakaupasta, varmaan noin vuosi sitten, mutta samoja on luultavasti myynnissä muissakin vastaavissa liikkeissä. Joskus sitä tekee todellisia löytöjä erittäin epätodennäköisistä paikoista. :D Minäkin pidän näistä purkeista ihan hirveästi. Ne taitavat esiintyä myös todella monessa blogiini päätyneessä otoksessa. :D

   Poista
 8. Kiitos linkki vinkistä :) Tosiaan näyttäisi olevan mahtava valikoima tapetteja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä vain. Mukavaa jos voin olla jotenkin avuksi. :)

   Poista