torstai 14. maaliskuuta 2013

Kevätfiilis

Eilen mainitsinkin tuolla facebookin puolella, että tänään olisi esittelyssä jotain hieman salamyhkäistä. :D

Sain kuin sainkin käsiini ystäväni kautta Marimekon ihanaa Kippo-kangasta ja siitä ompelin ruokahuoneeseen verhon niin kuin silloin jokin aika sitten uumoilinkin. Nyt en sitten vaan osaa päättää, että mihin kohtaan verhon siellä asetan. Eli laitanko verhon tuonne peräkulmaan kuten näissä kuvissa.Vai asetanko verhon tuohon oven eteen ensimmäiseksi?


Alunperin suunnittelin tuota verhoa tuonne perälle, mutta sitä molempiin testattuani näyttää se mielestäni kuitenkin paremmalta tässä etummaisena. Hmm... Oletteko samaa mieltä vai löytyykö perusteluja sitä vastaan?

Verho on nyt vielä vähän ryppyinenkin, kun en lähtenyt sitä vielä silittämään sovituksien ajaksi, mutta on se kuitenkin niiin ihanan aurinkoinen. Sopii mainiosti kevääseen.


ps. käykääpä klikkaamassa muuten tykkääjäksi tuonne facebookin puolelle. Tästä naps. :)

39 kommenttia:

 1. Hei, Minun mielestä ehdottomasti "peräkulmaan" :)Kivan raikas kuosi, tykkään!

  -Heli-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli. :)

   Minustakin kuosi on ihana! Tuossa "peräkulmassa" minua arveluttaa se, kun tuo verho on melkoisen leveä ja mielestäni sitä ei voi pitää hirveän supussa, kun kaunis kuvio katoaa silloin, niin levitettynä verho peittää aika ison osan ikkunaa. :/

   Poista
 2. Kellon vieressä verho näyttää mun silmään jotenkin "tasapainoisemmalta" jos niin voi sanoa :D ihana väri läiskä sisustukseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hheidi. :)

   Ehkä se sama "tasapainoisuus" minunkin silmääni tuossa kellon vieressä pisti. Toisaalta taas verho ei siinä paikassa nappaa niin isoa osaa ikkunasta kuin tuolla perällä.

   Poista
 3. Jaa no mun mielestä käy tonne perälle paremmin, siis näiden kuvien perusteella. :) Mutta siis ihana kangas, laitat sen sitten kumpaan kohtaa vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos avista. <3 Mikä sinun mielestäsi oli se ratkaiseva tekijä, jonka vuoksi sopisi paremmin perälle?

   Poista
 4. Minä olen taas päinvastaista mieltä kuin hheidi. Mielestäni peränurkassa verho levittää mukavasti värit myös sinne, eivätkä ne jää pelkästään kellon ympäristöön.

  Hienolta Kippo kuitenkin teillä näyttää! Valkoisen lattian kanssa paljon kauniimpi pari kuin meidän punaruskean kaverina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina kommentistasi. :) Se on totta, että peränurkassa ollessaan värit leviävät vähän sinnekin päin, tosin pöydälle on tällä hetkellä värikäs kukkapurkki joka ei kuvissa oikein näy, että on sinnepäin eksynyt myös jotain muuta värikästä. :D Itseäni vain tuossa verhossa tuolla perempänä häiritsee ehkä se, että verho on tavattoman leveä ja sen kaunis kuosi kyllä kärsii jos rypytän sen kovin tiukkaan. Leveänä ollessaan se taas nappaa melkoisen osan ikkunapinta-alaa.

   Poista
 5. Tosi pirteä kangas ja sopii hyvin teidän sisustukseen :) Omaa silmää miellyttää ehkä enemmän tuolla perällä; tasapainottaa ja antaa kehykset huoneelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maya. :)

   Se on jännä miten ne värit leviää pikkuhiljaa ympäri taloa, vaikka hyvin neutraaleilla ollaan aloitettu. :D Noh onneksi tälläiset väripilkut on sitten helppo piilottaa, jos jossain välissä alkaa värit tympäistä.

   Poista
 6. En tiedä minne laittaa verho,mut nämäkin kuvat osoittavat sen että, kyllä mä ostan tota samosta kangasta meille! On se vaan niin syötävän näköinen!

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Tää on kyllä tosi hankala pähkinä purtavaksi, kun molemmissa paikoissa on puolensa ja miinuksensa.

   Poista
 8. Sopii kuin nenä päähän teille!!! Itse kuvien perusteella näyttäis kivalta tuolla perällä. Mutta makuja on monia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Suffeliini! <3 Näinhän se on, makuja on monia ja kuvatkaan ei aina kerro koko totuutta. Katsotaan nyt kumpaan paikkaan päätyy lopullisesti.

   Poista
 9. Mun mielestä ehdottomasti peremmälle. Muuten tuo hieno kello ei tule tarpeeksi hyvin esille. Tasapainossa enemmän, jos myös toinen nurkkaus saa hitusen väriä:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anna-Sofia. Sehän se tuon etummaisen osan isoin miinus onkin, siis tuo kellon läheisyys. Tuossa olisi vain verholle paljon paremmin tilaa ja se ei jäisi myöskään piiloon pöydän taakse, niin kuin tuolla perempänä. Hankala pala purtavaksi siis.

   Poista
 10. Ihana väriläiskä! Ja mätsää täydellisesti tuon kellon kanssa. Molempi paikka parempi, mutta ehkä kuitenkin tuolla perällä :)

  PS. Aivan loistava tuo Coke-tarjotin ed.postauksessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria! <3 Tuossa verhossa toistuu kyllä juuri sopivasti nuo kellon värit. Hyvä pari siis! :)

   Perälle verho tosiaan sopisi paremmin, paitsi, että siellä ollessaan verho peittää puolet ikkunasta, kun on niin leveä, eikä viitsi rypyttääkään liikaa, koska silloin kuvio katoaa. Toisaalta siellä verho myös jää hieman piiloon, koska on todellakin nurkassa pöydän takana. Hankala pala purtavaksi siis.

   Niin ja kiitos, Coke-tarjotin oli todellinen nappilöytö. Maksoikin kaikki 3 euroa! :D

   Poista
 11. Peräkulmalle ääni täältä! En malta odottaa, että pääsen piakkoin itsekkin ompelemaan meille tuosta kankaasta verhon, näyttää meinaan niin ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos N! Kippo-kangas osoittautui kyllä ihan nappivalinnaksi! :)

   Poista
 12. Mun mielestä sopii paremmin tuonne perällä.

  VastaaPoista
 13. Perälle laittaisin minäkin. Valkoisen vieressä kello pääsee oikeuksiinsa ja perällä värikkäälle verholle on enemmän tilaa ympärillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vekarus! :)

   Olen samaa mieltä, että verho tarvitsisi valkoista ympärilleen. Tässä on vain sellainen ongelma, että koska tuo verho on niin leveä niin perällä ollessaan peittää puolet ikkunapinta-alasta. Rypyttääkään ei liikaa viitsi, koska silloin kaunis kuvio katoaa. Myöskin se on perällä hieman ongelmallista, että se tosiaan on ihan peräkulma, verho jäisi osittain pöydän taakse piiloon. Tässä etuosassa se taas sopisi olemaan paremmin, koska peittäisi kauniisti koko teraasin oviaukon, jota ei näin talviaikaan muutenkaan käytetä.

   Poista
 14. Mun mielestä tuon paikka olisi hyvä tuossa etummaisena :)Ihana piristysruiske!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! :) Välillä puoltoääniä tälle etupuolellekin. :) Paikkana tämä etupuoli on parempi, koska verho ei peitä ikkunapinta-alaa vaan on juuri sopivasti terassin oven edessä. Vaikkakin varmasti toimisi paremmin jos ympärillä olisi enemmän "valkeutta". En tosin haluaisi laittaa verhoa tuonne nurkkaan pöydän taakse piiloonkaan. ;D Hankala päätös joka tapauksessa, kun kummassakin on omat hyvät puolensa.

   Poista
 15. Peräkulmaa äänestän minäkin. Tila näyttää tasapainoisemmalta, kun värit ei ole yhessä supussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta, että jos tuo verho olisi tuolla perällä niin värikkyys vähän leviäisi, eikä kaikki olisi yhdessä paikkaa. Toisaalta pöydän takana verho on vähän kuin piilossa ja peittää leveytensä vuoksi todella paljon ikkunapinta-alaa. Uskon, että sopisi loistavasti tuonne nurkkaan jos verhotanko lähtisi ihan seinästä, mutta kun se on noin lähelle ikkunaa asennettu. :/

   Poista
 16. Ihana Kippo! Tosi raikas teidän keittiössä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kerttu! Kippo on kyllä ihan loistava kuosiuutuus Marimekolta. Minä ainakin hurahdin siihen ihan kympillä. :D

   Poista
 17. Onpa ihanan pirteä verho. Sopii täydellisesti myös seinällä olevan kellon kanssa. Jotta tila olisi tasapainossa laittaisin verhon oikeaan nurkkaan, näin värikkyyttä saadaan tilaan laajemmin ja värikkäällä verholla on enemmän tilaa ympärillä. Verhon ollessa kellon vieressä, tuntuu että värit pakkautuvat liian suppuun ja lähelle toisiaan ja tulee liikaa raskautta vasempaan reunaan. Ja kuvaamastasi kuvakulmasta katsottuna, verhon ollessa kellon vieressä se syö enemmän valoa ruokailutilalta kuin jos se olisi nurkassa. Tässä muutamia ajatuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhut ihan totta siinä, että tila olisi tasapainoisempi kun verho olisi tuolla oikeassa nurkassa. Toisaalta taas en tahtoisi piilottaa kaunista verhoa "nurkkaan" pöydän taakse, jolloin siitä vain puolet olisi näkyvillä. Lisäksi tuo verho on melkoisen leveä, sillä sen "rypyttäminen" ei oikein onnistu ilman, että kuvio kärsisi. Tuolla nurkassa ollessaan se tulee aika vahvasti tuon ikkunan eteen, mistä taas kuva ei ehkä anna ihan oikeaa kuvaa. Tuossa etuosassa ollessaan se peittäisi ainoastaan terassin oven, joka olisi toisaalta ihan suotavaakin. Pitäisi ehkä siirtää tuota kelloa. :D

   Poista
 18. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! :) Verho on kyllä tosi kiva, ihastuin kankaaseen heti, mutta ajattelin ensin sen olevan liian vahva meille, onneksi mieli muuttui. :)

   Poista
 19. Eteen näyttää minusta paremmalta.

  VastaaPoista
 20. ja peräkulmassa se täältäkin katsottuna näyttää paremmalta :) ja kiva on verho!

  VastaaPoista