sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Sunnuntain ihana inspiraatio


Ihanaa pääsiäissunnuntaita kaikille lukijoille! Täällä on aamu aloitettu suklaisten ja aitojen kananmunien mussutuksella ja nukuttuakin tuli tavallista pidempään. Ah, mikä ihana leppoisa sunnuntaina. Hain aamuun hieman inspiraatiota Stadshemiltä ja löytyihän sitä jälleen kerran. Taas jotain ihan ihan mieletöntä. 
 
 


Tykkäättekö?

Me jatketaan päivää ulkoilulla. Menkää tekin pihalle. ;)


Kuvat/images: Stadshem

9 kommenttia:

 1. No on ehdottomasti upeen näkönen koti! :) Ei ehkä tuon makkarin tapetin osalta, mut muutoin oikein raikas ja persoonallisen näkönen.

  Ihanaa sunnuntaita!

  P.S. Päivitäthän muuten blogisi sivupalkkiin blogini uuden osoitteen, huomasin, että siellä on vielä vanha. :)

  http://whiteandfresh.casablogit.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta taas tuo makkarin tapetoitu kaappiseinä oli jotenkin tosi persoonallinen lisä asuntoon. En tiedä kyllä myös olisinko itse yhtä rohkea sisustaja, mutta olisihan se hauska olla. :)

   Korjasin tuon linkin blogiisi, olin sen kyllä jo kerran laittanutkin, mutta poistin listasta tuplamerkinnän ja silloin menikin se uusi tämän vanhan sijasta. :/

   Poista
 2. Ei olla pihalla vaan tällä netissä roikutaan :D Ihana koti tosiaan!! Kyllä ne ruotsalaiset osaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihalle ja sassiin! ;D

   Ruotsalaiset osaa kyllä tuskallisen hyvin tuon sisustamisen jalon taidon. Taidan muuttaa Ruotsiin. ;)

   Poista
 3. Kaunis koti :) mites huomenna kyläilyt puolin tai toisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. :) Meillä tuo mies vielä sen verran kuumeinen, että on pakko siirtää. :( Meille kävis seuraava la, mites teille?

   Poista
 4. Paljon pieniä juttuja joihin ihastuin. Onkohan tuo IKEAn Kivik sohva... ollaan harkittu niiden ostamista, mutta vielä epäilyttää. Tässä näyttää kyllä tosi hyvältä. Hakusessa nimittäin matalakäsinojainen ja sellainen missä tarpeeksi leveä istuinosa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä luulen myös, että tuo on Kivik. Meillä ainakin on ihan hyviä kokemuksia Ikean sohvista, vanhemmillani on tällä hetkellä Ikean sohva nimittäin. :) Ja onhan niissä ihana ominaisuus tuo pestävä irtopäälinen ja jos päällinen likaantuu niin, ettei lähde puhtaaksi niin uusi päällinen ei maksa paljoa.

   Poista