perjantai 15. maaliskuuta 2013

Modernia värikkyyttä

Ihanan aurinkoiseen päivään hain lisäpiristystä Bolig lehden upeista kuvista. Miten koti voikin olla näin iloinen ja värikäs, mutta silti ei mikään sekamelska eikä yhtään ahdistava. Tälläisiä kuvia on niin ilo katsella. En varmaankaan tahtoisi omaan kotiini ihan yhtä paljon värejä, mutta ajatuksella on silti kiva leikitellä. Tälläinen moderni meets mummola -tyyli on aika upeaa.


Tykkäättekö? Kuvat: Thomas Dahl 

14 kommenttia:

 1. Tykkään tosi paljon, ihania yksityiskohtia. Inspiroiva koti, vaikka hieman erityylistä kuin meillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kodissa oli kyllä juuri ihanasti niitä yksityiskohtia. :) Se on hauska juttu, miten sitä ihastelee ja pitää asioista joita ei kuitenkaan näkisi omassa kodissaan.

   Poista
 2. Kyllä! Varsinkin olohuoneen sohvanurkkaus, työhuone+unelmatapetti ja tuo herkullisen värinen jääkaappi miellyttää silmää erityisesti:-) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olohuoneen seinä oli maalattu todella hauskasti. Välillä sitä itse huomaa joissain asioissa kangistuvansa kaavoihin, eikä osaa ajatella asioita eri näkökulmista. Itselle ei nimittäin olisi tullut mieleen maalata nurkkaus eri värillä kuin muu huone.

   Jääkaappi on ihan namun värinen!

   Poista
 3. Oi että, mitä ihania kuvia - nuo keittiön ja työhuoneen yksityiskohdat ovat omat lempparini! :)

  Ja vaikka meillekään ei ihan yhtä värikästä kokonaisuutta kelpuutettaisikaan, niin kaikki raikkaat värit näyttävät kyllä aina erityisen hyviltä näin keväällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keittiön laatoitus on aika namu ja työhuoneessa tapetti ja ihana seinähyllykkö kiinnittivät minun huomioni. :)

   Se on tämä pitkä Suomen talvi joka saa kaipaamaan niitä värejä, kun ulkona on vain valkoista ja valkoista. Tänä keväänä olen itse erityisesti rakastunut väreihin, mistä lie johtua se. Ehkä nyt on kauniita värejä tarjolla enemmän kuin aikaisemmin.

   Poista
 4. Todella kivoja kuvia ja hyviä ideoita. Toi smegin jääkaappi on vain niin hieno...mun on varmaan jossain vaiheessa pakko saada sellainen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on pitkään ollut haaveissa, että joskus olisi tuollainen Smegin kaappi, ehkä sitten joskus kun minulla on se saunatupa. :D

   Poista
 5. Tykkään! Mulla on sama juttu, en vaan osaa sisustaa räväkästi väreillä ja pientavaralla. Kipuilin tämän kanssa jonkin aikaa, kunnes ymmärsin, että enemmän minua on valkoinen ja vaaleat sävyt, sekä mahdollisimman vähän yhtään mitään tavaraa näkyvillä. Todennäköisesti ahdistuisin värikylläisessä kodissa, jossa tasoilla komeilisi koriste-esineasetelmia. Vaikka ihan tosi nättejähän ne on. Esimerkiksi tuo työpisteen hyllykkö. Minä varmaan olisin koko ajan pyyhkimässä pölyjä esineistä, ja kiroilisin, kun pölyä tulee aina vain lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla tuntuu tulevan vähän kausittain tuo tavaran ja värien kaipuu, toisinaan sitten taas haluan kaiken olevan hyvin pelkistettyä ja viileän vaaleaa mustilla tai harmailla kontrasteilla. Toisaalta on helppo tuoda väriä vaaleaan tilaan ihan pienellä vaivalla juuri vaikkapa tyynyillä ja muilla piensisustusesineillä. Sitten jos alkaa häiritsemään niin ei ole iso asia ottaa niitä pois. Siinä on tosiaan hiuksenhieno raja mikä on liikaa ja mikä juuri sopivasti. :)

   Poista
 6. Tosi kivoja inspiskuvia, eka kuvan tuikkukippoa ihailin Oulun Stockalla, apua nyt kyllä en saa millään päähän sen nimeä, iiks, mutta oli mielestäni tosi kevyt ja suloinen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään muista tuikkukipon nimeä. Hieno se on silti. :D

   Poista
 7. Tykkään! vaikka onkin paljon väriä, niin kokonaisuus on raikas ja tyylikäs :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin kokonaisuus ei silti ole yhtään tunkkainen vaikka värejä on käytetty paljon. Ne on varmaan nuo vaaleat seinät ja lattia, joka saa sen aikaan. :)

   Poista