torstai 6. kesäkuuta 2013

Kiviä, kiviä

Huh. Hikistä hommaa vaikka vain lähinnä olen päältä katsellut muiden huhkimista. No ei voi kelejä valittaa, tämähän on juuri sitä mitä on odotettu. :)

Meille kotiutui eilen talkooporukkaa ja joukkoon mahtui pari ihanaa yllätysvierastakin. Illalla haettiin jakkara jos toinenkin lisäksi ruokapöydän ääreen, jotta kaikki mahduimme samaan pöytään. <3 Tänään on valmisteltu pohjat pihassa kuntoon ja juuri äsken saatiin ensimmäiset kivirivit asennettua. Kyllä se tästä. Talkoomiehet saivat hernesoppaa ja pannukakkua masut täyteen, niin taas jaksaa latoa ja sitä ladottavaahan riittää. :)
En meinaa pysyä housuissani, kun on niin kiva, että näitä kiviä vihdoinkin ilmestyy tähän pihaan. Tahtoisin halia teitä kaikkia! :D

Rattoisaa torstaita! <3

22 kommenttia:

 1. Varmaan kiva tunne kun tapahtuu, hyvältä näyttää! meillä tuo on aikaisintaan ensi kesän hommia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihana tunne, kun vihdoin saatiin kiviä pihaan. On sitä sepeliä siinä jo ihan tarpeeksi monta kesää katseltu. Hommaa on yllättävän paljon tuossa puuhassa ja meillä miehet painoivat hommia aamusta iltamyöhään.

   Poista
 2. Vautsi, teille tulee kyllä ihana piha! Valitisin meille asfaltin kun aattelin etten löydä sopivia kiviä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos -HEINIE-! <3

   En minäkään meinannut ensin löytää sellaisia kiviä joista olisin tykännyt. Meillä kun ei saa edes laittaa pihaan asfalttia, kun lämmitysputket kulkevat pihatien alitse. (joku säädös siis kieltää silloin asfaltoinnin)

   Poista
 3. Teillä on ihana koti ja pihan kivetys tulee näyttämään varmasti upealta. Meillä vasta suunnitellaan omaa taloa, mutta autotalli tulee jokatapauksessa tontin takaosaan ja ajotie on silloin n. 40 m pitkä. Nyt mietitäänkin, että millä se päällystetään. Asfaltti olisi helppo, mutta en tiedä miten siitä saa kivan näköisen. Kivet ovat upeita, mutta tuolla matkalla hinta on jo melkoinen.

  Meillä seikkailee myös samanlainen koirakaveri, josta juuri lenkillä kysyttiin, että onko hän niitä pitkäkarvaisia westieitä :).

  Tervetuloa vastavierailulla
  http://tasapainoatavoitellen.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saija! :)

   Teillä on tosiaankin melkoinen matka ajotietä. Pihakivetys olisi varmasti kaunis ratkaisu, mutta halpa se ei tosiaan ole. Asfaltti olisi varmasti hieman edullisempi ratkaisu ja kyllä siitäkin olen nähnyt oikein kivoja toteutuksia. Nyt vain ajelemaan naapurustoa ja uusia asuntoalueita lävitse ja tutkimaan millaisia ratkaisuja löytyy. :)

   Tulen ehdottomasti vastavierailulle! :)

   Poista
 4. Onnea kivistä! Muistan kuinka se oli ihan mieletön fiilis kun piha oli vihdoin kivetty, sitä ei osaa oikein sanoilla edes kuvailla. Ihan kuin olisi muuttanut "oikeaan taloon" eikä enää asunut työmaalla. Mutta tiedän siis tunteen! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lyde! :) Fiilis on kyllä ihan mieletön kun pihassa on kivet sen sepelin sijaan. Oi, että! :D Kyllä tuossa hommaakin on ollut ja vähän vielä kivetyksen puolesta jatkuukin. Tietysti muusta puutarhan laitosta puhumattakaan, mutta jotenkin tämä on ollut itselle se isoin juttu. :)

   Poista
 5. Siitä tulee niin hieno! Tsemppiä urakkaan, on takuulla sen arvoista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja! :) Urakka on ollut melkoinen kyllä. Miehet painoivat tosi pitkää päivää ja pääsin minäkin lauantaiksi mukaan siihen ihanuuteen. :D Nyt on kuitenkin aika kiva fiilis!

   Poista
 6. Jeee! :) Hienolta näyttää!

  VastaaPoista
 7. Ihania kiviä! Olen kivihullu :) Ottaisin mielelläni tuollaisia isot satsit myös meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivet näyttää luonnossa vielä paremmilta kuin ruudulla. Olen siis tosi tyytyväinen valintaan. :)

   Poista
 8. Jätättehän talon ympärille kunnollisen sepelireunuksen. Estää sokkelin kostumisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on tontilta kuskattu kaikki maa pois kellarin rakentamisen vuoksi ja sitten täytöt tehtiin vain sepelillä, joten sitä riittää. Piha on niin pikkuruinen, että kivien tosin täytyy ulottua suurimmassa osassa ihan kiinni kivijalkaan. Toivottavasti sokkeli ei niistä kastu.

   Poista
 9. Voi vitsit kun saisikin pihatien kivetettyä! On kuitenkin niin paljon tärkeämpiäkin asioita sitä ennen luvassa, että saa odottaa aika kauan :) Teillä on ihan hyvä satsi kiviä ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiviä oli kyllä melkoinen lasti, vähän hirvitti kasaa katsella, mutta aika mukavasti ne kuitenkin tuntuivat hupenevan. Vielä olisi vähän jäljellä, joka aiotaan sitten loppuviikolla tempaista paikoilleen. :) Tulevaisuutta ajatellen voin kertoa, että varatkaa aikaa ja kärsivällisyyttä kiveämispuuhaan. Ja kantoapu ei olisi lainkaan pahitteeksi. ;)

   Poista
 10. Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! :) Minustakin tuo väritys on aika hauska ja siitä tuli oikein onnistunut. :)

   Poista
 11. Hieno tulee!! Kivan näköinen väritys ja sopii teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marru! <3 Tosi kiva kuulla, että väritys sopii meidän taloon. :)

   Poista