keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Matonpesua ja muuta mukavaa

Vietettiin kunnon kesäpäivää mummolassa. Pestiin kesän ekoja mattoja, keinuttiin ja ihasteltiin kukkia. Mummolan puutarhassa on vaikka mitä ja mummolla on kyllä melkoisen vihreä peukalo. Osa pioneista kukkii jo ja osa on vasta nupullaan. Niittykukat ovat täydessä terässä ja helposti löytyisi juhannukseksi tyynyn alle seitsemää eri sorttia, jos siis olisi tarvetta nähdä sulho unessa. Nyt kun sen näkee valveillakin, niin ei taida maksaa vaivaa. ;)

Neidin mielestä mummolan piha on leikkipuisto, tai ainakin neiti pyytää ulos mennessään, että mennään äiti taas puistoon. :D Onhan täällä maalla ollut ihan eri tavalla pihassa tekemistä kuin omassa kodissa, jossa piha on pieni ja vielä hyvin keskeneräinen, onneksi meillä silti kaupungissa on leikkipuisto lähempänä kuin kivenheitto.
Juhannukseksi ei ole mitään suunnitelmia, eli suunnitelmana on ollut se, että ei suunnitella mitään vaan tehdään sitä mikä sitten mukavalta tuntuu. Kuitenkin me grillataan ja saunotaan, ehkä kaivetaan joku pihapelikin esiin ja rentoudutaan, niin me ollaan tehty jo pitkään. Ollapa se mökki ja ranta, niin juhannus olisi astetta parempi. Olisipa muuten kiva kuulla mitä teidän muiden juhannukseen kuuluu? Onko se päivä muiden joukossa vai vuoden odotetuin juhla?

7 kommenttia:

 1. Huomenia, olen seurannut blogiasi n. pariviikkoa. Sinulla on ihana blogi, paljon inspiroivia kuvia ja tänäkin aamuna nauroin ihan ääneen kun luin tätä uusinta postaustasi. Ihanaa Juhannusta teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ilostuinkaan kommentistasi! :) Tuntuu niin todella mukavalta, että blogini on onnistunut ilahduttamaan sinua. <3 Toivottavasti onnistun siinä myös jatkossa.

   Ihanaa juhannusta myös teille! :)

   Poista
 2. Itsellänikin matot olisi jossain vaiheessa pestävä.. täällä juhannusta vietetään aika rauhallisesti, mutta silti pieniä kivoja juttuja tehden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä jäi viime kesänä koko mattojen pesuhomma väliin kun oli niin huonot kelit. :/ Nyt ajateltiin hyödyntää heti lyhyetkin pätkät siinä hommassa. On niin ihanaa saada puhtaat matot lattiaan. :)

   Ihanaa juhannsta teille!

   Poista
 3. Noista tulee niin kesäinen fiilis ja lupiinit ovat niin ihania. Hyvää juhannusta teille <3

  Maria @ white-crystal-silver blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos sain kesäisen fiiliksen aikaan! :) Ulos kun tällä hetkellä katsoo, niin sitä ajattelee, että oliko hetki sitten muka lämmintä. ;) ehkäpä se juhannussää silti on vähän parempi.

   Ihanaa juhannusta myös sinun perheellesi! <3

   Poista
 4. Osaat kyllä valita netistä ja ottaa itse taianomaisia kuvia, sillä värikkäät räsymatot ja "rouheampi" sisustus alkaa yhtäkkiä näyttää ihastuttavalta! :) Tulipas kesäinen fiilis, vaikka ulkona on synkkää ja sateista. :D

  VastaaPoista