perjantai 5. helmikuuta 2016

Unia pallokaloissa

Tässä viime vuosina on tullut melkolailla hurahdettua lastenvaatteisiin, mitä muuta sitä hoitovapaalla tekisi kun huolehtisi siitä, että lapset pukeutuvat kauniisti ja pysyvät siistinä. ;) No lastenvaateinnostus saa uusia ulottuvuuksia, kun sama muoti rantautuu myös sisustuksen pariin. Pari viikkoa sitten ruotsalainen lastenvaatemerkki Mini Rodini alkoi juhlistaa 10-vuotis juhlavuottaan ja lanseeraakin muutamaan otteeseen jotain kivaa vanhaa kuosia meidän "hurahtaneiden" saalistettavaksi. Ensimmäinen erä oli pallokalakuosilla varustetut lakanat, joista ihan ensimmäinen ajatus oli, että no jaa, mutta sitten kuulin ylistäviä kommentteja ihanan pehmeistä trikoolakanoista ja kiinnostus heräsi. Tässähän ne nyt on sängyssä ja pehmeät ovat. <3







Just nyt tekisi mieli mennä sukeltamaan tuonne kalojen pehmeään syliin...

Hitti vai huti?


ps. muuten, älkää ihmetelkö jos tuo toinen puoli sängystä näyttää olevan vähän korkeammalla, mun on nyt raskauden vuoksi pitänyt hakea itselleni tuplapehmustetta kyljen alle. :D

8 kommenttia:

  1. Voi vitsit, mitä ihania pallokaloja! M

    VastaaPoista
  2. No niin, eka kommentti lähti liian aikaisin kun tuo vauvs hyökkäsi mun ja yabletin päälle. Mutta siis, toi kuosi on niin kiva, että toimii varmaan mun silmiin melkein missä vasn, joten: hitti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! <3

      Onhan nää pallokalat melkoisen symppiksen oloinen kuosi! Kivan neutraali, mutta sitten kuitenkin siinä on jotakin ideaakin.

      Poista
  3. Ihanat! Hienosti luin kyllä otsikon et unia pääkalloissa :D Varmaan tartteis keskittyä paremmin, mullahan oli mennyt raskausuutinenkin ihan ohi! Hurjasti onnea <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pääkallot oliskin ollut ihan uutta makuuhuoneessa! :D

      Ja kiitos paljon! <3

      Poista
  4. Tuossa juuri hehkutin blogini puolella pellavalakanoita, kuinka ihanan pehmeät ovat. Ja, nyt näen nämä sinun trikoiset lakanat, ihanat. Näyttävät kutsuvilta ja pehmeiltä. Täytyykin tutustua tarkemmin. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkään ei ole ennen ollut trikoisia pussilakanoita, yhdet marimekon trikoiset tyynyliinat löytyy ja ne on olleet myös tosi hyvät. Taidan kyllä jatkossakin ostaa näitä trikoisia, sillä ne ovat myös niin ihanan unettavan pehmeät. :)

      Pellavalakanat on myös ollut itsellä ostoslistalla pitkään. Olen kuullut niistä niin paljon hyvää, että täytyisi kyllä nekin päästä testaamaan!

      Poista
  5. Ihana blogi ja kaunis koti sinulla! Aloin seuraamaan :)

    VastaaPoista