torstai 26. heinäkuuta 2012

Kylpyyn

Eilen tajusin myös sen, että meidän kylppäri ei ole täällä vilahtanut kuin ihan supernopeasti. Kun nyt kerran sekin on puunattuna niin tuli siitäkin otettua pari kuvaa. Eipä tullut kovin häävejä, mutta jotain selkiää kumminkin.




Pidän tosi paljon tuosta ammeesta ja siitä, että se on tarpeeksi suuri. Emme kaivanneet poreita ammeeseen vaan meillä oli hakusessa ihan vain tavallinen amme. Amme upotettiin muurauksen sisään ja reunoille jäi kivasti laskutilaa. Ammeessa makoillessa näkee myös kauniisti koivujen ja haapojen latvuksia sekä tietysti tähtitaivasta, jos sitä vain on tarjolla.

Olen myös ollut tosi tyytyväinen kylpyhuoneen säilytystiloihin, sillä tuntuu ainakin, että mulla on tuota kosmetiikkakamaa kertynyt nurkkiin melkoinen määrä. Ensimmäistä kertaa kuitenkin täällä kodissa on sillekin tavaralle hyvin tilaa ja jää vielä vähän tilaa ylikin. Eli mieskin saa omat tavaransa säilöön. ;)

15 kommenttia:

  1. Tosi kaunis ja persoonallinen kylppäri! Kaiken ei tarvitse aina olla valkoista, teidän kylppärin tekee kodikkaaksi ja nykytrendistä erottuvaksi juurikin värit. Seinien sävy on upea, onko se luonnossa varmaa vai greige? Tykkään teidän kodissa siitä, että olette käyttäneet paljon luonnon värejä ja ripauksia puuta löytyy sieltä täältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanainen! :) Tulinpa hyvälle mielelle tästä kommentistasi! <3 Itse tykkään myös tosi paljon tuosta meidän laatoituksesta. En siis vaihtaisi mihinkään. Kyllä mä sanoisin tuota väriä eläväiseksi harmaaksi. Tämä laatta on kyseessä: http://www.rtv.fi/keraamiset-laatat/uusi-kokoelma/lattialaatat/Marte ja sieltä Raggio Di Luna.

      Poista
  2. Hei, tosi kauniit sävyt!

    Kuinka iso ammeenne on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Voi voi, nyt kysyit pahan. Olisikohan tuo amme jotain koko 80 cm x 180 cm. En nyt ihan varmaksi kokoa muista, kun ei ole mittaa juuri käsillä. Riittävän iso kuitenkin mukavaan löhöilyyn. :D

      Poista
  3. Ihana. oi nuo "imukuppi" koukutkin söpöt. mistä niitä saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin ihastuin näihin koukkuihin. Ihan sattumalta löysin ne Etolasta pari viikkoa sitten. Olivat alennuksella ja hintaa taisi jäädä noin 2,50/kpl. :) Tuntuvat suhteellisen pitäviltäkin, sillä isompikin pyyhe roikkuu ihan vaivatta niissä.

      Poista
  4. Tosi kaunis ja rauhallinen laatoitus! Meilläkin oli aiemmin ongelmana, että miehen tarvikkeet eivät oikein tahtoneet mahtua kaapistoihin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Minä olen edelleen ihastunut noihin meidän laatoihin, tuntuvat ja näyttävät kivoilta. :)

      Onneksi nyt on kaapeissa ja laatikoissa tilaa miehenkin purnukoille. Ei tarvitse etsiä mitään koloa niillekään. :)

      Poista
  5. Ihanat harmaat laatat!

    unelmia-unelmia.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Tykkään niistä kyllä itsekin tosi paljon. :)

      Poista
  6. meillä on kylpyhuoneessa vastaavantyyppinen laatta mutta tummempana harmaana. kodikkaan oloinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on myös samaa laattaa tummempana versiona saunan suihkutilassa. Tässä postauksessa näkyy paremmin: http://omavalkoinenkoti.blogspot.fi/2012/05/siuhkut.html Onko kenties ihan samaa laattaa kuin teilläkin? :)

      Poista
  7. Ihana kylppäri ja upeat, upeat laatat!! :)

    Hei, palailin takaisin blogimaailmaan... sitten kuitenkin. En vain osannut pysyä poissa.
    http://onnenpyorat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että olet palaillut takaisin! <3 Sinua on kaivattu!

      Ja kiitos, laatat on minunkin suosikkini koko talon laatoistamme. Alakerran suihkutilassa on myös samaa laattaa, siellä onkin kahta sävyä, tummaa ja vaaleampaa.

      Poista
    2. Oi, täytyykin ruveta kaivelemaan kuvia suihkutilasta.. Onhan niitä täällä jo..? :)
      Ja kiitos. <3

      Poista