maanantai 2. heinäkuuta 2012

Pienen budjetin makuuhuoneen muutos

Eilen saatiin miehen kanssa kunnon inspikset tuohon meidän makuuhuoneen muutokseen. Makkarihan ei ollut oikeastaan alunperinkään sisustettu oikeastaan sen kummemmin, vanhasta kodista kannettiin vaan kalusteet sisään, vaikka eivät sinne oikein tuntuneet hyvin istuvankaan.

Oltiin aiemmin viikolla poikettu Ikeassa ja sieltä mukaan lähti jo vähän aikaa kuolailemani Trondheim-lipasto. Sattui niin mukavasti, että lipasto oli alehintaan niin ei voinut kiusausta vastustaa ja olihan sille jo paikkakin katsottuna.

Kaikki muu muutos makuuhuoneessa tehtiin ihan kotoa jo löytyvillä tavaroilla. Siirrettiin vanhoja kalusteita uusiin paikkoihin ja toisia tilalle. :D Tosin makkariin pitäisi vielä ostaa pari kivaa valaisinta, yövaloiksi ja kattoonkin, siellä kun on vielä tuo vanha kulahtanut plafondi. Täällä ja täällä voit katsoa kuvia vanhasta tyylistä.

Pitemmittä puheitta kuvia.


Sänkyrunko purettiin ja asetettiin runkopatjat lattialle, meillä oli rakennusvaiheesta ylijääneitä pienikokoisia lecaharkkoja ja niihin laitettiin vaan huopapalat pohjaan ja runko niiden päälle. On ainakin tukeva. :D Meidän pitäisi tosin vaihtaa nämä patjat, kun alkavat olla aika huonossa hapessa, mutta saatiin tällä vähän lisäaikaa.


Mun lapsuuden työtuoli pääsi toistaiseksi yöpöydäksi. Katsotaan sitten joskus mitä keksitään tuohon tilalle, koska tästä olisi tarkoitus mun maalailla meidän pikku-A:lle työtuoli.




Tälläiseltä täällä nyt näyttää. Itse oon kovin tyytyväinen. Näyttää paljon valoisammalta ja isommalta koko huone.

18 kommenttia:

  1. Kaunista ja avaraa. Ja aivan superihana tuoli ikkunoiden edessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Huone tosiaan tuntuu nyt paaaljon avarammalta ja valoisemmalta.

      Tuoli on mun aarteeni! <3 Sille ei oikein aiemmin ole löytynyt sopivaa ja arvoistaan paikkaa.

      Poista
  2. Joo! Tosi kivan näköistä on. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Minäkin viihdyn tuolla makuukammarissa nyt paljon paremmin, ei oo pakko olla vaan silmät kiinni. ;)

      Poista
  3. Ai kun kiva, iso muutos onkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvä muutos saatiinkin aikaan parin tunnin aherruksella ja pienellä rahalla. Tykkään kovasti! :) vielä kun saatais ne valaisimet päätettyä ja hankittua. Kauniita valaisimia on vaan niin paljon.

      Poista
  4. Todella kiva muutos! En voi lopettaa tuon tapetin ihailua, se on vaan niin upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiios! :) Tapetti oli mun pitkäaikainen haaveeni, se on tosi upea!

      Poista
  5. Tykkään kovasti muutoksesta! Makuuhuone näyttää nyt tosi avaralta. Tosi hyvä idea käyttää harkkoja. Pitääköhän itsekin ottaa muutama jemmaan, hmm... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakennusmateriaaleista saisi varmaan loihdittua vaikka mitä kivaa sisustukseen jos vain mielikuvitusta ja viitseliäisyyttä riittää. Eli matskuja talteen vaan inspiraatiota oottamaan! :)

      Poista
  6. Oikein kivan näköinen muutos makuuhuoneessanne, ja ihana koko teidän koti! Tulin blogiisi ensimmäistä kertaa ja luin kerralla montamonta sivua taaksepäin. Olisipa kiva tutustua pikkuA:n huoneeseen?! Muutimme omaan uuteen kotiimme toukokuussa, sisustus siis hakee vielä suuntaansa. Tyttäremme on 1,3 v. ja hänen huoneensakin on aika alkutekijöissään.. tällä hetkellä väreinä valkoista ja vaaleanpunaista ja ripaus vaaleanvihreää. Sekä kirjava sekoitus leluja :) Ihanaa kesää sinulle ja perheellesi! T. Taika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taika! <3

      Meillä tuo neidin huone vähän vaiheessa. Pientä muutosta saatiin sinnekin tosin viikonloppuna aikaiseksi. Pitää kuvata se kunhan vaan ehtisin. Kesä on niiiin kiireistä, vaikka ei edes ole sitä.. :) Teillä tosi kauniit värit tytön huoneessa! Ne sointuvat hirveän hyvin yhteen. Ja kuin myös ihanan helteistä kesää teidänkin perheelle! <3

      Poista
  7. Wau, upea muutos :) Tapetti pääsee nyt oikeuksiin, näyttää hienolta kokonaisuudelta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle! :) Valkoinen korostaa kyllä tapettia tosi kivasti, oli oikea valinta.

      Poista
  8. Hei!

    Oi, kun teillä on kaunis koti!Pidän tyylistäsi- sisustus on tyylikäs, mutta rento! Saanko udella, mistä teidän sohvapöytä on hankittu? Mitähän puuta se on?

    -R-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavista sanoista! :) kiva kuulla jos meidän kodista tulee sellainen fiilis, sillä sitä on yritetty hakeakin. :)

      Meidän sohvapöytä on hankittu Iskusta ja on kierrätys-Teakia, tai itseasiassa tää sohvapöytä ei ole sohvapöytä laisinkaan, vaan ollaan yhdistetty kaksi penkkiä yhteen pöydäksi. :) En löytänyt mistään sellaista pöytää kun oli mielessä ja piti vähän improvisoida. :D

      Poista
  9. Hyvältä näyttää, tuin pinnatuolin haluisin itselleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos enne! :) Pinnatuoli on söpis. Tosin se tarvitsisi vähän liimaa ja pakkelia, mut yöpöytänä toimii juuri tuollaisena. :)

      Poista