keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kevättä lastenvaatteissa

Täällä on muutama viime päivä nautittu niin upeasta auringonpaisteesta, että ulkoa ei olisi millään malttanut tulla sisään. Ihana kevät! <3

Ihanan keväiset säät saavat kaipaamaan vaatetukseenkin jotain aurinkoista, ainakin minun tekee mieli pukea neitiäkin paljon värikkäämpiin vaatteisiin. Teinkin pienen kevätvaatekollaasin mitä tuolle neidille voisi hankkia. Osa näistä jo onkin kaappiin tiensä löytänyt, mutta jotain vielä kaivataan, sillä edellisvuotiset ei todellakaan enää mahdu. :DKuten huomata saattaa meillä pukeudutaan aika tyttömäisiin asuihin. Raidat miellyttävät tätä äitiä, eikä Pikku Myytä, Bamsea ja Minniä kavahdeta, saattaa joukkoon osua joskus joku Hello Kittykin. Ei oteta pukeutumista kovin vakavasti tuon pienimmän kohdalla, annetaan hänen olla reilusti lapsi jä näyttää siltä. Söpöillään ihan luvan kanssa. 

Ostan jonkin verran vaatteita myös kirpputoreilta, lastenvaatteissa siellä tekee välillä todellisia löytöjä ja koon puolesta on helppo ostaa, kun kyllä se sitten jossain vaiheessa tulee mahtumaan, vaikka nyt olisi vähän vielä iso. 

Olisi kiva tietää miten te muut lapsekkaat puette pienimpiänne? Kelpaako vaan merkkivaatteet, ollaanko kotonakin aina viimoisen päälle vai millaisella otteella mennään?


Kuvat:  H&MLindex

6 kommenttia:

 1. Samoilla linjoilla mennään meillä :)
  Ostan hyvin vähän vaatteita uutena (poikkeuksena ulkohaalarit), hamstraan vaatteita Huuto.netistä ja muutamilta ystäviltä on viime aikoina tullut paljon paljon vaatteita meidän neidille.
  Tykkään värikkäistä vaatteista. Tytön kaapista löytyy Muumeja, Bamsea, Hello Kittyä, Nalle Puhia yms. ja söpöilyä riittää yllin kyllin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin käytän jonkinverran Huuto.nettiä, tosin enemmän kirpputoreja. Vaikka, meillä myös käytettyjä vaatteita, niin ei voi sanoa, että en pukisi lastani kauniisti ja panostaisi pukeutumiseen.

   Tietysti välillä haaveilen jostain kalliimmistakin "merkkivaatteista", mutta rahapussi ei veny niin pitkälle ja toisaalta, en tiedä raaskisinko siltikään vaikka venyisikin, koska vaatteet jäävät kuitenkin niin pienelle käytölle, kun lapsi kasvaa niistä ulos nopeasti. Mielestäni kivasti ja persoonallisesti voi pukeutua myös ihan "markettivaatteillakin", se vain vaatii enemmän mielikuvitusta ja rohkeaa yhdistelyä. :)

   Poista
 2. Kotona möyrytään sukkahousuissa ja tarhaankin mennessä päällä on collegehousut. Jos lähdetään "kaupoille" laitetaan päälle vähän siistimpi body ja farkut, mutta muuten ajattelen, että mikä vaan mahdollisimman mukavalta päällä tuntuu. Ja henkkis ja lindex piisaa laatuna meillekin ulkovaatteita lukuunottamatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavuushan se näillä pikkuisilla pitäisikin olla se ensimmäinen prioriteetti. Meillä kotona yleensä, collegehousuja, legginssejä ja sukkahousuja, trikoomekkoja ja tunikoita. Bodyt meillä heivattiin jo viime keväänä. :) Sitten tosiaan kyläilyyn ja sellaiseen voidaan panostaa vähän enemmän.

   Poista
 3. Mahdollisimman rentoa, iloista, värikästä, mukavaa päällä, raidallista ja söpöä! Ja edullista kans, niinkuin itselläkin, merkkivaatteita ei täällä oo näkynytkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! :) meillä tuo neidin garderoobi on kyllä paremmalla tolalla kuin tämän äidin, omat vaateostokset on jääneet kyllä todella minimiin viimevuosina, ehkä pikkuhiljaa olisi jo aika päivittää omakin vaatekaappi.

   Poista