keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Keväinen peltipurkki

Maanantaiselta kauppareissulta tarttui matkaan muuten jotain huikeaa. Kyseessä on Saana ja Olli kaksikon suunnittelema peltipurkki, joka on toteutettu yhteistyössä Liptonin kanssa.  Purkkeja on saatavana vihreällä ja punaisella kuosilla. Arvoin pitkään niiden välillä, mutta päädyin keväiseen vihreään. Aika varmasti käyn kyllä vielä hakemassa tuon toisenkin värin. :D Mukana tuli vielä kaksi pakettia Liptonin pyramidipussiteetä ja hintaa koko komeudella oli paikallisessa Tokmannissa siinä 3,5 euron hujakoilla. Edullista designia siis ja melko varma keräilijöiden hittituote.

Mulle muuten selvisi vasta nyt, että täähän on jo aika vanha juttu. Ilmeisesti nämä on ilmestyneet jo viime syksynä. Miten mulla on mennyt kaikki ohitse?!?! Noh, meen vähän omia reittejäni ja laahaan jälkijunassa. Eikai se haittaa...? Parempi myöhään kuin ei....




Siinähän se kuvissa nöpöttää tuon jo parhaimman kukintansa menettäneen pikkunarsissin kyljessä. Ajattelin, että jospa tuon narsissin saisi pysymään hengissä siihen asti, että maa on sula ja istuttaisi sen pihaan. Katsotaan nyt.

Rattoisaa kellokeskiviikkoa! <3

28 kommenttia:

  1. Ihana purkki! :)
    Empä minäkään ole purkkeja aikaisemmin huomannut, vaikka ahkerasti teetä juonkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin! :) Minäkin ajattelin heti rientää tänne julistamaan ilosanomaa ja sitten vasta tajusin, että tää olikin jo ihan vanha juttu. :D Oikein aallonharjalla menemistä tää bloggaus. ;D

      Poista
  2. Oi onpa kiva! Vaikka meillä ei teetä niin kauheasti kulu, mutta tuo purkki olisi ihana piristys kotiin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teet voi aina lahjottaa niistä pitäville jos ei itselle maistu. Purkki on niin suloinen, että suosittelen kyllä hakemaan. :)

      Poista
  3. Todella kaunis purkki, ja myönnän etten itsekään ole moiseen törmännyt. Teetä juodaan harvoin, mutta purkin takia voisin käydä ostamassa lisää sitä kaappiin valmiiksi vieraita varten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina on hyvä olla vierasvaraa. ;) Ja toisaalta teetä voi ostaa vaikka tuliaisviemisiksi.

      Poista
  4. Ihana, varmaan käyn katsomassa oisko meidän lähikaupassa. En nimittäin oo tollaista huomannut, mut toisaalta ostan teetä tosi harvoin. Kahvipakettien design-purkit tulee kyllä bongattua ja usein ostettuakin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä katsomassa, jos sattuisi löytymään. Ihanan ajankohtainen vielä tämä vihreä kuosi. :)

      Poista
  5. Olen aiemmin ihastellut tuota kevään raikasta purkkia, on se vaan niin piristävä niin väriltään kuin kuvioinniltaankin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tosiaan oikein kivan keväinen. Sinä sentään olet sen aiemmin huomannut, mä jo ehdin ajatella, että onko ne nyt vasta kuitenkin julkaistu, kun muutkaan ei oo enemmin törmännyt. :)

      Poista
  6. Minäkin näin vasta viime viikolla ekan kerran purkit kaupassa, tällä kertaa en kyllä ostanut niitä. =) Suloiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä, että minäkään en ole näitä aiemmin kaupassa huomannut. Ihana tuo on, pitää vaan käydä varmaan se punainenkin hakemassa. :D

      Poista
  7. Ihanan ihana purkki! Juuri tuollaisena vihreävalkoisena...ja enpä minäkään tiennyt ennen postaustasi, että tällaisiakin on...vaikka paljon teetä juonkin - joten kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kuviointi pupuineen, perhosineen ja lintuineen on ihanan keväinen, joten osui ja upposi ainakin minuun. :) Ja ollos hyvä, hyviä vinkkejä on aina ihana jakaa!

      Poista
  8. Meiltä löytyykin jo tuo sama vihreä, se on kyllä soma. Ja teekin on hyvää. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana purkki tosiaan. Mukavaa, että nämä kuosit on kerrankin hyvin ajankohtaiset. Erittäin onnistunut suunnittelijavalinta Liptonilta. Niin ja tee oli hyvää, testasin jo kumpaakin. :D

      Poista
  9. Meillä on tuo punaisena. Erittäin pirtsakka tuo vihreäkin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minua vähän houkuttaisi kyllä se punainenkin ja jos vaan vielä niitä näen niin otan senkin kotiin. :D

      Poista
  10. Onkohan nuo ruukuissa olevat narsissit sellaisia, että jos niistä nyt katkoo varret pois ja istuttaa sitten sipulit maahan, niin seuraavana keväänä ne sieltä nousisi (tai sitten istuttaa syksyllä sipulien kuivaamisen jälkeen)..täytyyt ainakin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon ymmärtänyt, että kunhan vaan maa sulaa niin laittaa tuon narsissiköntän maahan niin pitäisi kukkia vuodesta toiseen. Näin minä ainakin ajattelin kokeilla niitä, eipä siinä sitten paljon häviä jos ei onnistu. :D

      Poista
  11. Juuri katselin noiden purkkien perään pitkään Tarjoustalossa, mutta houkutuksesta huolimatta kävelin kuitenkin ohi. Näyttää kyllä niin kivalta, että ehkä sittenkin on vielä käytävä hakemassa tuollainen vihreä keittiönpiristykseksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy vaan kotiuttamassa. Ainahan sen sitten voi laittaa kiertoon jos ei itse tahdo säilyttää, luulisin ottajia löytyvän. :) Niin ja tee siellä sisällä on ainakin kuluvaista tavaraa ja oli muuten hyvän makuistakin. :)

      Poista
    2. Olihan se kauppareissulla sieltä pois haettava :)

      Poista
    3. Minä kävin hakemassa itselleni vielä sen punaisenkin. Teetä ajattelin tarjota anopille, kun itsellä nyt kaapit jo täynnä sitä. :)

      Poista
  12. Mäkin ostin juuri eilen tuon purkin tuolla hinnalla. Joulun alla k-kaupassa punaisia myytiin 6,90€, silloin jäi se ostamatta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä kävin myös pääsiäisenpyhinä hakemassa sen punaisen versionkin. :D

      Poista