torstai 21. maaliskuuta 2013

Little things

Yleensä ne ovat ne pienet asiat, joilla on suurin vaikutus. Niin on minusta tässäkin asunnossa, joka on sisustettu hyvin pelkistetysti, mutta silti kotoisasti.


Tuollainen okrankeltainen näyttää todella hyvältä valkoisen ja harmaan seurassa.






Tuo ilmeisesti vanhaan oviaukkoon tehty avohyllykkö on ihana, se on itsessään kuin taideteos. Bumling-valaisin on myös <3.



Aivan mielettömän upea näkymä aukeaa tämän kodin ikkunoista. Haaveilen tälläisestä näkymästä, jotenkin se, että kaukana näkyy horisontti ja näkymä on laaja rauhoittaa mieltäni.



Vaalea ympäristä, jossa pilkistää pieniä väriläiskiä siellä sun täällä on juuri sitä mistä minä nautin katsoa sisustuskuvissa.


Kuvat/images: Alvhem

5 kommenttia:

  1. Nuo kattojen ylle avautuvat ikkunanäkymät on ihania. :) Saa haaveilemaan siitä, että eläisi hetken jotain ihan eri elämää jossain pienessä ranskalaisessa kaupungissa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano, mutta vaikka sitä haaveilee sellaisesta, ei tätä nykyistä elämää silti vaihtaisi yhtään mihinkään. <3

      Poista
  2. Mä näin tän jossain muussakin blogissa jo ja itekin tykkäsin, varsinkin makkarista ja tuosta parvekkeelta aukeavasta maisemasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makkari on kyllä ihanan avara ja karsittu turhasta tavarasta. Tuota maisemaa minä ihastelin pitkään, ehkä vielä joskus minäkin saan ihailla tuollaista maisemaa oman kotini ikkunasta. Sitten viimeistään, kun ollaan miehen kanssa jääty eläkkeelle ja hommattu se kakkosasunto upean vanhan talon ullakolta. ;D

      Poista
  3. Ihana tuo tilan ja valon määrä. Ja ihanat valaisimet!

    VastaaPoista