perjantai 9. elokuuta 2013

Ärjyvä Kaleido

Täällä on miehen viimeistä kesälomaviikkoa vietetty reissaten kotimaassa ja länsinaapurinkin puolella, siitä siis on johtunut pienoinen blogihiljaisuus. Ensi viikolla alkaakin sitten taas arki rullaamaan ja blogikin palaa taas vähän aktiivisempaan päivitystahtiinsa. Pahoitteluni kaikille kommentoineille, joille en ole vielä ehtinyt vastaamaan, yritän ehtiä tekemään niin mahdollisimman nopeasti. 

Ihan hirveästi reissulta ei mitään kotiin tuotavaa karttunut. Emme shoppailleet paljon muualla kuin vaateliikkeissä ja niitäkin yritimme kiertää järki päässä - kerrankin. Tänään kävimme kuitenkin miehen kanssa kiertämässä hieman koti-Tampereen sisustusliikkeitä ja Design Boulevardissa eteen osui jotain niin kivaa, että oli pakko tuoda kotiin. 

Olen tuota Hayn Kaleido lautasta ihastellut vähän siellä ja täällä ja kun siitä eteen osui näin ärjyvän oranssi värisävy niin en voinut vastustaa kiusausta.

 


Fiilikset on tällä hetkellä aika ristiriitaiset, sillä toisaalta arkirutiinit kutkuttelevat, mutta toisaalta tuo mies on ollut kyllä oikein näppärä pitää apuna ja lähettyvillä ihan kokopäiväisesti. ;) Lomalla on siis ollut kivaa, paljon tuli tehtyä ja nähtyä, mutta niin paljon jäi silti suunnitelluista jutuista väliin. Jotenkin sitä vain kuvittelee keväällä ennen lomia, että sitten tehdään sitä ja sitä, mennään joka ilta piknikille puistoon ja käydään uimassa ja tehdään autoretkiä, mutta mullakin on vielä se talviturkki heittämättä ja piknikille ehdittiin kahdesti. :D Noh tulee se kesä taas ensi vuonnakin, ainakin toiveissa olisi.

Menikö teidän lomat nappiin ja teittekö sitä mitä suunnittelitte, vai kävikö niinkuin meille?

8 kommenttia:

 1. Aiheen vierestä
  -mutta tuo tapetti on uskomattoman upea!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi KIITOS! <3 Tapetti on minunkin mielestäni edelleen upea! Siihen ei tunnu kyllästyvän, vaan joka aamu kun sen näkee niin se näyttää yhtä kivalta kuin illoin ensimmäisellä kertaa. :)

   Poista
 2. No mun loman to do-lista oli aika täynnä ja jep, puolet jäi tekemättä... ;)
  Toisaalta, loma on just hyvä vaikka ei ihan kaikkea olekkaan kerennyt tekemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin se taisi olla meilläkin, siis se lomalista täysi. Ja niinhön se aina tuppaa menemään. Ensi kesäksi tuli myös listaan monta uutta paikkaa lisättäväksi, eli tuskin koskaan saa kaikkia tehtyä kesän aikana mitä tahtoisi. :D

   Poista
 3. Ihana lautanen, mikä sävy! Ja tuo lamppu, upea!
  Meilläkään ei lomailut menneet miten suunniteltiin, minullakin oli lista tehtävistä jutuista, nyt en edes tiedä missä se lista on..... Tiistaina pitäisi alkaa arki, enkä ole yhtään orientoitunut asiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna L. <3 Tuo oli niin huutomerkin värinen, että pitihän se ostaa. :D

   No niinhän siinä käy, että ne suunnitelmat mitä lomaa varten tekee osoittautuu yleensä melko utopistisiksi. :D Itsellä ei nyt muutu tällä hetkellä kuin se, että mies taas palaa töihin, mutta olo on silti melko haikea, voin vaan kuvitella millaista olisi nyt itse palata kotoa takaisin töihin.

   Poista
 4. Tosi tuttu tuo tunne, että keväällä sitä ajattelee tekevänsä kesällä kaikenlaista, joista puolet jää toteutumatta. Vietimme tytön kanssa viisi viikkoa kesälomaa ja alkuun suunnittelin kaikkia päiväretkiä, jotta ei aika käy pitkäksi. Ohjelmaa oli tarjolla Turussa aika paljon lapsille. Kuitenkin parin touhupäivän jälkeen (tarkoitan parin tunnin reissuja ennen päiväunia) tyttö sanoi monena aamuna, että "Äiti eihän lähdetä tänään mihinkään? Ollaan vaan kotona ja tehään vaiks leegoja.." Sitten aloin ymmärtää, että tuo kotihiiri oikeasti halusi kaikkein eniten olla kotona ihan rauhassa. Aluksi pelkäsin, että seinät kaatuvat itsellä päälle, mutta kaikenlaista pikku puuhastelua kotona keksin (kuten aloin kirjoittaa blogia, heh!). Sainpahan ainakin siivoiltua! Loistelias kesä... :) Noh, täytyy nyt nauttia tästä vielä, kun tyttö ei kaipaa enempää aktiviteettia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No silloin jos lapsi tosiaan tahtoo olla kotona niin on parempi unohtaa listat ja mennään sitten lapsen ehdoilla. :) Meidänkin reissuilut oli tänä kesänä juurikin niitä, että käytiin siellä minne ajateltiin, että lapsi tahtoisi mennä.

   Niin ja todellakin nauti kotoilusta, kyllä kohta teillä osataan jo pyytää läpi kaikki mahdolliset huvipuistot ja puuhalandiat. ;)

   Poista