maanantai 5. elokuuta 2013

Timangeja

Jälleen kerran löytyi jotain niin kivaa, etten voinut olla jakamatta sitä myös teidän kanssanne. Minieco-yllättää jälleen kerran ihan mielettömän upeilla tulostettavilla timanteilla ja lahjapaperilla. Kaiken lisäksi vielä ihan ilmaiseksi. Tästä pääset mini-econ sivuille.  Minä tykkään ja aion käyttää.

Vieläkös teille timantit uppoaa?

Kuvat/images: Minieco

17 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ollos hyvä vain! :) Kiva jos tykkäsit!

   Poista
 2. TODELLA! Kiitos vinkistä, tää oli hauska idea. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti linkistä! Tulee varmasti käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vain! Kiva kuulla, että muutkin tykkää vielä näistä. :)

   Poista
 4. Vau, noi on hienoja! Kiitti linkkivinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kyllä ihan mielettömän upeita! :)

   Poista
 5. Tykkään! Tästä tulikin mieleeni, että osaisitko vinkata minulle jotain nettiputiikkia, josta saisin tyynyjä timanttikuoseilla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tehtävä ei ollut kovin helppo, vaikka timantit nyt ovatkin aika pinnalla, ei silti timanttikuvalla varustettuja tyynyjä löydy helpolla. Itse löysin parhaimman valikoiman tyynyjä jenkkiläisestä verkkokaupasta nimeltään Society6, hakuun laitoin diamond, niin johan löytyi. Itse olen tuolta tilannut parisen kertaa Suomeen, heillä on nimittäin aina silloin tällöin ilmaiset postikulut ympäri maailman. Valikoima on äärettömän laaja, joten tilattavan valitseminen on ihan mielettömän vaikeaa. :D

   Poista
  2. Muuten aika ihana nettikauppa tuo Society6. Työkaveri vinkkasi siitä ja niinpä päädyin minäkin ihailemaan ihan mieletöntä valikoimaa! Valitseminen todellakin on se suurin haaste :)

   Poista
  3. Tuo nettikauppa on ihan mielettömän ihana! Onneksi siellä on aika usein niitä postikuluttomia päiviä, joten pystyy tilailemaan jos jotain kivaa löytyy. :)

   Poista
 6. Tosi hauskoja nuo printattavat lahjapaperit! En ole vielä itse testannut, mutta joskus olen näihin samantyyppisiin jossain (enpä enää edes muista missä :))törmännyt. Kiva kun muistutit ideasta. Pitääpä pistää sopivan hetken tullen toteutukseen täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa minä taisin tuossa joulun nurkilla laittaa samasta paikasta postauksen, silloin oli vain kyseessä joulupaperit. Olisiko voinut olla se? :)

   Poista
  2. No sehän se muuten olikin! No, enpä oikeastaan ollut yllättynyt, että täältähän sekin inspis oli peräisin :) Aion kyllä pistää kokeiluun sopivan tilanteen tullen. Kiitos vaan taas vinkistä siis! :)

   Poista