torstai 15. elokuuta 2013

Seesteinen harmaa

Meillä juhlitaan sunnuntaina 2-v täyttävää tyttöämme, ja ehkä vähän tänään vuotensa täyttävää äitiäkin siinä samalla. Aloitin juhlien suunnittelun eilen, en siis jättänyt itselleni liiemmälti aikaa tähän työhön, mutta eiköhän näistä vielä ihan kivat kemut saada. Nälkä vaan kasvaa syödessä ja suunnittelutyö on kivaa, eli vielä pitäisi tehdä aika monta erinäistä hommaa juhlia varten. Eniten minua rassaa tällä hetkellä se, että menin tytölle lupaamaan, että Pikku-Myy kakku tulee. Ei ehkä niin helppo kun olin etukäteen ajatellut. Dääm. Toteutusideat siis ontuu tällä hetkellä melko pahasti, mutta katsotaan selviääkö pää iltaan mennessä. 

Eilen surffaillessa silmiini osui tosi kiva koti. Eniten tässä kodissa minua viehätti tuo ajattoman harmaa ja tyylikäs keittiö, sillä se näyttää siltä, että se on tyylikäs vielä kymmenen, tai kahdenkymmenenkin vuoden kuluttua. Muutenkin kodista henkii hirveän seesteinen fiilis. 

ps. Sain mieheltä aika ihanan lahjan!  <3 Kerron huomenna paremmin jos saadaan ne seinään asti tänään. ;)


Kuvat/images via: Tania Handelsmann  Styling: Tania Handelsmann Photo: Jem Cresswell

12 kommenttia:

 1. Isosti onnea, niin äidille kuin tyttärellekin! :) Ja iiiiiso synttärihali <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana littleB! <3 Rutistan takaisin! :)

   Poista
 2. Yllättipä kauneudellaan tuo koti kyllä minutkin! :) Yleensä kun hallitsevana värinä jos on harmaa niin en kovin palio tykkää, mutta tuossa kyllä joku viehättää! Kiitos näistä kuvista ja hauskoja tulevia synttäreitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kodissa on harmaata yleisilmettä pehmennetty tosi onnistuneesti puunsävyllä ja pehmeillä materiaaleilla, eli harmaa ei nöytäkään yhtään niin kolkolta ja kylmältä. :) Ja kiitos, täällä jo Pikku-Myy-kokelas on saatu tehtyä ja tuntui onnistuvan ihan kohtuullisesti. :)

   Poista
 3. Todella kaunis koti.
  Onnittelut synttäreiden johdosta -mullakin oli eilen :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Onnittelut myös sinulle! <3

   Poista
 4. Oi, tässä kodissa pidän eniten noista ihanista vanhanaikaisista tuoleista ja lastenhuoneesta. Ihan meidän mustavalkoiseen kotiin tulevan uutuusvärin värinen! :)

  Onnittelut täältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin kiinnostava blogi! Tulenkin hetimiten lueskelemaan vähän lisää. :)

   Ja kiitos onnitteluista! :)

   Poista
 5. Pidetäänlöä teillä perhe- ja sukulaiskekkerit, vai joko neidille saapuu omia kavereita juhlimaan? Minä olen vähän alustavasti ajatellut Jampan juhlien suhteen joulukuussa, että jos nyt 2v.kemut menisivät vielä ilman tarhakavereita...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä neiti kun on vielä kotihoidossa niin ei ole tarhakavereita tulossa. Juhliin olen kyllä kutsunut kaksi ystäväperhettä, joilla pieniä lapsia. Muuten mennään vaan kummit, tädit, sedät ja isovanhemmat linjalla. Lapsia kuitenkin 15 hengestä puolet. :) Neidiltä kun asiaa kysyin, että kuka tulee juhliin niin hän tokaisi heti, että ystävät. <3

   Poista
 6. Kaunista! Keittiön raitamatosta sain inspiraation:) Onnea!! -Tiiti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava jos inspiraatio iski kuvista! :) Ja kiitos onnitteluista!

   Poista