torstai 22. elokuuta 2013

Uudet lasit


Minä jo eilen hehkutin tuolla facebookin puolella naamakuvan kera, kun tämä mamma on niin onnellinen uusista öögistaan. Miten pieni asia voikin piristää niin kovasti kaiken arkisen aherruksen keskellä. Ja koska nyt satun olemaan happy näistä laseista niin pitihän ne teillekin kuvata. Jotta tämä blogi ei menisi nyt ihan tyystin tyylijuttujen puolelle päätin kuvata lasit wc:ssä samalla vähän muutakin taustalla näkyen. 

Samalla kuvatessani muistin, että en ole varmaankaan tuota Askosta jo joskus talvella löytämääni metallikoria vielä aiemmin kuvannutkaan, joten siitä nyt lisäksi pari näpsyä. On muuten näppärää säilyttää wc-paperit noin, sillä silloin tietää mukavasti, että paljonko sitä on vielä jäljellä ja toisaalta kun paperi loppuu hylsystä, niin vieraidenkaan ei tarvitse yrittää arvailla missä olisi lisää rullia. 11 kommenttia:

 1. Minulla on miltei samanlainen viritelmä, mutta korina toimii H&M:ltä tilattu pienempi versio tuosta. Jamppa vaan valitettavasti aina aika ajoin kiikuttaa koria ympäriä kotia ja hokee "Kauppaan! Kauppaan! (silloin saa vessapaperit kyytiä) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa! :D Meillä ei ole neiti vielä tajunnut alkaa tuohon puuhaan ja toivottavasti kori saakin olla rauhassa. Meillä välillä kyllä innostutaan ottamaan "vähän" paperia wc-rullasta, eli vedetään rullan sisältö ympäri asuntoa. Se onkin hauskaa keriä takaisin. ;)

   Poista
 2. Ihastuttavan pirtsakan näköiset lasit. Ja kaunis asetelma kylppärissä. :)
  Kori on ihan nappiostos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Image! <3 Yllätin itsenikin tuolla lasivalinnalla. :D Optikko vaan hihkui kun laseja kokeilin, että nämä sopii sulle ihan älyttömön hyvin ja pyysi pari kolleegaansakin katsomaan. Huvitti pikkusen! :D

   Poista
 3. Tosi pirteet uudet lasit! Ja korikin on kiva! Mulla on niin mini kylppäri et suihkussa käydessä olis paprut märkänä, muuten haluisin kyllä kans tollasen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos littleB! <3 Lasit on ihan erilaiset kuin olisin voinut esim. noin vuosi sitten kuvitella pitäväni, mutta nyt tykkään ihan hirveästi! :)

   Poista
 4. Heei, täällä olisi kuitenkin vielä vähän lisää tyylijuttua, haasteen muodossa nimittäin:
  http://talopihkala.blogspot.fi/2013/08/merkkilista.html

  VastaaPoista
 5. Hei! Kerrotko tuon ihanan metallikorin korkeuden ja halkaisijan mitat pikimmin, kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heippa Lilli! Metallikorin mitat olivat noin 26 cm korkeus ja yläosan leveys noin 32 cm. Toivottavasti tästä oli apua sinulle. :)

   Poista
 6. Korillinen kiitoksia supernopeasta vastauksesta! Tiedoista oli apua, onnistuin nimitäin saamaan vielä myymälän viimeisen korin :) Sulla on tosi ihana koti, kiva kun bloggaat siitä meille <3

  VastaaPoista