perjantai 27. syyskuuta 2013

Pilkahdus makuuhuoneesta

Huh, tämä viikko onkin ollut melkoista matalalentoa eikä edessä häämöttävä viikonloppukaan paljon anna armoa. Edessä olisi lauantaina häät ja sunnuntaina syntymäpäiväjuhlat. Eilisen päivän riensin kaupungilla etsien pukua huomisiin häihin itselleni ja sen lisäksi oli tuolle neidillekin tehtävä muutama hankinta kuten sukkahousut ja pitkähihainen paita mekon alle, sillä ilma on niin kylmä, ettei enää hihattomalla voi kyllä juhlia sisätiloissakaan. Taisin saada kaupungilla vesisateessa pyöriessäni vähän kylmää, koska nenä tuntuu vuotavan ja pärskityttää. Toivottavasti en kuitenkaan tule pahemmin kipeäksi, sillä juhlimaan olisi kiva päästä. 

Ja tosiaan tällä viikolla tapahtui isä-pappan avustuksella meillä kotonakin yhtä sun toista. Lupasin niitä kuvia yhdestä projektista teille jo aiemmin, mutta saatte tyytyä nyt vain pieneen palaseen oven raosta kuvattuna. Viimeistelyvaihe vielä vähän uupuu, kun tämän talon herra ja rouva ovat niin kovin kiireisiä tarttumaan siihen työhön. Mutta hei, hyvää kannattaa vähän odottaa. ;DMukavaa viikonloppua! <3

4 kommenttia:

 1. Uusi sängynpääty!? Tuo hirmusti ryhtiä tilaan kuin tilaan, täällä vielä paperilla, mutta pitäisi tarttua tuumasta toimeen. Lisää kuvia ja äkkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin! :) Pahoittelen, että vastaus vähän viipyi, mutta on ollut niin hirmuinen hoppu. Lisää kuvia on tulossa, kunhan vain ehditään pari viimeistelevää toimenpidettä tekemään. :)

   Poista
 2. Ihana kurkkaus-kuva!

  Reipasta viikonloppua siis :)

  VastaaPoista