maanantai 30. syyskuuta 2013

Ponnareita ja pusuja

Mukava, mutta melkoisen tapahtumarikas viikonloppu takana. Maanantai alkoi hieman nihkeästi, mutta eiköhän se tästä iloksi muutu. Eilen ainakin oli hauskaa. Pelleiltiin tytön kanssa kameralle vielä syntymäpäiviltä kotiuduttuamme. On tuo meidän neiti kyllä kasvanut jo niin isoksi tytöksi. <3

Äidin pitäisi opetella tekemään tytön hiuksiin kampauksia, kun mittaa on jo sen verran kertynyt, että saattaisi ranskalaiset letit sun muut onnistuakin. Tyttö kun ei vaan ole oikein siinä iässä, että vielä kiinnostaisi istua paikoillaan sen aikaa, että äiti saisi harjoitella ja sitä äiti tarvitsisi. :D Miten teillä muilla luistaa letit?

Äiti sai eilen myös melkoisen rankat pusut ja rutistukset. <3 Näiti kuvia katsellessa ei se maanantaikaan tunnu laisinkaan niin kurjalta.


Muistakaa tekin pussata! <3 

3 kommenttia:

 1. Juuri viimeisimpään postaukseeni laitoin kuvan ranskanlettikyhäelmästä, jonka meidän E:lle tein. Kovin siistiä ei saa vielä aikaiseksi, sillä ei tuokaan ikiliikkuja kauaa istu paikoillaan. :) Ennen ei saanut edes ponnaria laittaa ilman suostuttelua..

  VastaaPoista
 2. Ihanat saparot! :) Meillä kanssa sellainen ikiliikkuja ettei malttaisi istua kovin pitkään paikallaan, mutta silloin tällöin saan näperreltyä lettejä tytölle.

  VastaaPoista
 3. Ei luista ei, ja vika on täysin mammassa!
  Perusletin saan tehtyä, mutten ranskiksia tai kalanruotolettejä..
  Taidankin aloittaa lettikoulun :)

  VastaaPoista