tiistai 10. syyskuuta 2013

Valaisinihastus

Jokin aika sitten äitini kanssa Ikeareissulla molemmat ihastuivat samaan valaisimeen. Tämä oli melkoisen harvinaista, sillä yleensä äitini ja minun sisustusmaku ei kohtaa, ainakaan ihan näin nappiin. Molemmat kotiuttivat ihastuksen kotiinsa sillä reilusti alle kymmenen euron hinta oli niin edullinen, että eihän uutta ihastusta sopinut ainakaan sen vuoksi hylätä.

Ihan ensimmäiseksi kaavailin valaisinta makuuhuoneeseen, mutta toistaiseksi olen ihastellut sitä olohuoneen puolella. Kajuta-valaisin tuntuu aika hyvältä valinnalta lapsiperheeseen, sillä metallinen runko ei pientä kaatumista säikähdä ja muutenkin valaisin on aika tukevan oloinen. Lisäksi valo siivilöityy todella kauniisti rungon reikien lomista.
Käviköhän muuten kaikille näiden kuvien perusteella selväksi, että meillä asuu myös melkoinen linssilude ja armoton naapurikyylä. :D Koiran suurinta hupia tuntuu olevan vahtia isoista ikkunoista kävelytien liikennettä ja jokaisesta kulkijasta ilmoitetaan vähintään hiljaisesti muffahtelemalla. No hupinsa kullakin.

Ja oih, maanantaista on selvitty. Eilinen tuntui erittäin pitkältä päivältä. Meidän neidille on puhkeamassa viimeisiä poskihampaita ja yöt on olleet vähän hulinaa. Su yö menikin sitten siinä, että neiti könysi alkuyöstä meidän väliin, tai oikeammin ehkä minun päälleni nukkumaan. Voitte kuvitella, että minä en sen jälkeen nukkunut ja aamulla tuntui kuin olisin sumussa kävellyt. Näin pian se pikkuvauva-aika on unohtunut ja yksi huonosti nukuttu yö tuntuu olevan katastrofi. :D

12 kommenttia:

 1. Ihana kyylä, meillä on samanlainen karvakasa melko samoilla elkeillä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö ookin! :D Naapureiden liikkeet on meidän talossa ainakin aika hyvin tiedossa. ;D

   Poista
 2. Kaunis valaisin ja muutenkin kaunis olohuone :) Saisiko toivoa kuvaa valaisimesta, kun lamppu palaa? Olen hulluna kaikkiin valokuvioita luoviin valaisimiin, joten olisi kiva nähdä, tuleeko tuostakin jokin efekti seinille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä tosiaan tulee seinille varjokuva ja ihan kaunis sellainen. :) Ehdottomasti kuvaan valaisimen vielä iltavalaistuksessa, toivottavasti saan sen vaan tallennettua ruudulle. :)

   Poista
 3. Mäkin toivoisin kuvaa lampusta valot päällä..?

  VastaaPoista
 4. Siis toi kotiuttaa sana on siiiiiiiiiiiiis niin kammo ja jokatoinen käyttää sitä. Arghhhhhhh

  VastaaPoista
 5. Ihana valaisin! Ja ihan uusi tuttavuus minulle. Täytyy ehkä seuraavalla Ikean reissulla vähän "vilkaista" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti vähän vilkaista! ;) Sitä on muuten saatavissa muissakin väreissä, mm. syksyisen oranssina. Mutta, valkoinen sopii aina. :)

   Poista
 6. Olisi tosiaan kiva nähdä valaisin päälläkin. Jokin aika sitten valaisimet eivät kiinnostaneet tippaakaan, mutta jostain syystä muutto uuteen kotiin on saanut valaisinfiilikset takaisin. :)

  VastaaPoista
 7. Ihana westie!!No tokihan sitä tarkkana pitää olla ja seurata mitä ympärillä tapahtuu:)Ja siis kiva lamppu.

  VastaaPoista