tiistai 24. syyskuuta 2013

Sisustuskeijuilua

Minullekin putkahti tuo kiva sisustushaaste miralta ainoa -blogista (käykää muuten tutustumassa tosi kivaan blogiin), eli:

"Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. 
Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. 
Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. 
Kerro toiveesi!"


Paljon olisi toiveita ja vaikka 2500 euroa tuntuukin melko isolta summalta, huomasin, että kaikki kiva maksaa ihan liikaa. En tiedä tuliko tästä mitenkään erityisen syksyinen keräilyerä, mutta kaikki on sitä mikä nyt miellyttää. 
Näiden kollaasin tavaroiden lisäksi mieltä kutkuttaisi tämä Stringin työpöytäkokonaisuus ja luulenkin, että jossain vaiheessa tulevaisuutta sellainen meillekin hankitaan. Tällä kokonaisuudelle tuli äkkiseltään laskettuna hintaa 455 euroa. Eli Mulle jäi budjetista vielä sellainen 17 euroa taskunpohjallekin.

Kuva: String.se

Taidan tällä kertaa jättää haasteen jakamatta, mutta jos joku vielä ei ole tätä ehtinyt saada niin nappaa tästä mukaasi. :)


Kollaasin kuvat: Finnish Design Shop

7 kommenttia:

 1. Ainoa-blogin mira on villen veljen vaimo btw :) Aino meidän kummityttö :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailma on niiiiin pieni! :D Mulle tämä blogi oli melko uusi tuttavuus, mutta tulee varmasti jatkossa hyvin tutuksi, sillä tykästyin tosi kovasti!

   Poista
 2. Kivoja toiveita sulla :) Saattaapa olla et nappaan tämän haasteen toteutettavaksi jossain vaiheessa, kiitti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanainen! :) Ja nappaa ihmeessä, tämä haaste kun on jo melko kauan kiertänyt niin en ollut yhtään kartalla kuka sen on jo saanut, enkä alkanut tekemään kovasti salapoliisityötäkään.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos riituli! <3 Nappaa sinäkin haaste ja käy linkittämässä postauksesi tänne jos vain viitsit. :)

   Poista
  2. Otin haasteen vastaan! ja ehdinkin jo toteuttaakin sen :D käväise toki kurkkaamassa jos haluat :) http://vaaleankodinaiti.blogspot.fi/2013/09/sisustuskeiju-tuli-kylaan.html

   Poista