sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Lusikkaleipiä

Eilen juhlittiin pienen suloisen tytön ristiäisiä. Miten suloinen ja äärettömän pieni tuollainen ihmisen alku onkaan. <3 Minä halusin osallistua juhliin niin, että tein juhlapöytään pienen maistiaisen lusikkaleipien muodossa. Ne onnistuivatkin ihan yli odotusten, vaikka ensimmäistä kertaa niitä olin tekemässä. 


Ohje löytyi Valion sivulta ja oli aika helppo valmistaa. Isommaksi ongelmaksi valmistuksessa muodostui se, että sopivaa lusikkaa ei meinannut laatikosta löytyä. Pikkulusikat olivat kaikki auttamattomasti liian pienipesäisiä ja ruokalusikat liian suuria. Onneksi tilanteen pelasti tytön lastenlusikka, jossa sain ihan suhteellisen hyvänmuotoisia puolikkaita. Voin kyllä suositella näitä lusikkaleipiä, sillä niistä tuli ihan hirmuhyviä ja katosivat parempiin suihin erittäin nopeasti. 

Käväisin muuten perjantaina Koti-Visio messuilla, mutta täytyy sanoa, että oli kyllä pienoinen pettymys. Ehkä odotukset olivat liian kovat ja vähäinen väkimäärä ehkä vähän laimensi tunnelmaa.


3 kommenttia:

  1. Kävin myös KotiVisio messuilla. Kuvittelin meneväni sisustusmessuille, mutta sitä sisustusta ei messuilta juuri löytynytkään :O

    VastaaPoista
  2. Nuo ovat sitten niin hyviä, namii <3

    VastaaPoista
  3. Lusikkaleivät on kyllä niiiiin hyviä! :)

    VastaaPoista