maanantai 7. lokakuuta 2013

Vuoristomajassa

Päätettiin tytön kanssa jäädä vielä maanantaiksi mummolaan, kun mies suuntasi eilen illalla takaisin kotiin. Vapaapäivä mummolassa ei ole koskaan huono ajatus. <3 Tänään sitä vietettiin suurimmaksi osaksi shoppaillen ja mukavasta seurasta nauttien.

Netistä bongasin omaksi ja teidänkin iloksi aivan ihanan vuoristomajan kuvat. Tästä "majasta" tulee mieleeni meidän Amerikan vuosina tekemämme lomamatka upealle Lake Tahoelle, jossa meitä odotti myös aika mieletön vuoristomaja. En koskaan unohda sitä iltaa, kun tähtitaivaan alla pienessä pakkasessa istuimme mökin terassilla kuumassa poreammeessa ja kuuntelimme järven aaltojen loiskuntaa ja valtavat hongat humisivat ympärillämme, siinä illassa oli taikaa. Vähän samaa taikaa on mielestäni näissä seuraavissa kuvissakin. Rouheat pintamateriaalit yhdistettynä moderneihin yksityiskohtiin toimivat todella hyvin ja kokonaisuus on lumoava.Muistorikasta maanantai-iltaa! <3


Kuvat/images: mountainliving via: digsdigs

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia. Tuollaisessa paikassa pitäisi saada viettää joulu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit. Voisin kuvitella, että joulu tällöisessä ympäristössä olisi ihan fantastinen. <3 Voih, mikä unelma. :)

   Poista
 2. Voi, olisipa upea lomapaikka talveksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin olisi! Ihan mielettömät puitteet ja käsittämättömän upeat maisemat. Ollapa "pikkuisen" ylimääräistä, jotta haaveesta voisi tehdä totta. :)

   Poista
 3. Kaunista! Tuollaisessa majassa kun saisi kokea edes yhden illan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mielestäni majan sisustus on erittäin onnistunut, se on klassinen ja tunnelmallinen, mutta ei silti yhtään tunkkainen.

   Poista
 4. Sorry vaan, mut "mökki" kaipaisi stailausta ja lämpöä mutta vain miun maun mukaisesti meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makuja on onneksi kaikenlaisia. :) omaan silmääni tässä majassa on kyllä lämpöä vaikka muille jakaa. :D

   Poista