tiistai 11. maaliskuuta 2014

Mielenkiintoinen koti

Pidän todella paljon modernista 50-luvun tyylistä. Ihanat valkoiset seinät yhdistettynä teak-kalusteisiin ja mielenkiintoisia asetelmia siellä ja täällä. Moderneja kalusteita ja vanhoja klassikoita. 

Huomionarvoisina juttuina nostaisin esim. tuon ensimmäisen kuvan itse tuunatun upean pyöreän peilin, toimistotilan avohyllykön ja työpöydän päällä olevan seinälampun, verhojen nahkavöistä tehdyt tampit ja makuuhuoneen kattovalaisimen. 

`
Mielenkiintoinen asunto, vai mitä?


Kuvat/images: Hus&Hem / Lina Östling

10 kommenttia:

 1. Ihana asunto! Juuri tuollaista tyyliä ja vaikutteita hakisin omaan kotiini jos kukkaronnyörit olisivat avoimemmat ;) Eka kuvan vuffekin on kuin sisustukseen tehty!

  -Kavvi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä koti on kyllä ihanalla tavalla rouhea olematta kuitenkaan liian teollinen tai millään tapaa kylmä. Ehkä itse tehden ja tuunaten omaan kotiin voisi silti saavuttaa samaa fiilistä, vaikka kukkaronnyörit pitäisikin tiukemmassa. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Kiinnitin huomiota verhokappaan joka on sidottu vyöllä ylös, kiva idis, täytyy ehdottomasti laittaa korvan taakse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo verhokappaidea jäi muhimaan omaan päähänikin. Meilläkin sopisi tosi kivasti keittiön ikkunaan. Vielä kun bongaisi jostain sopivat vyöt projektiin. Mies ei taitaisi tykätä hyvää jos kävisin hänen vyönsä kähveltämässä verhonpitimiksi. ;)

   Poista
 3. on kyllä mukavan näköinen koti. Voisipa itteki tuola asua :) Ja verhoja kattelin kans. Kivasti vyölä nostettu, tuliki huikee idis laittaa omat verhot nyörillä ylös, tattista vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että kuvat saivat inspiraation kipinän aikaan sinussa. :) Minä ajattelin yrittää bongata jostain tuollaiset vanhat nahkavyöt ja kokeilla niitä verhonpitiminä.

   Poista