maanantai 17. maaliskuuta 2014

Peikko valokeilassa

Väläyttelin lauantaina facebook-sivuillani pikkuisen tuota neidin huoneen uutta tapettia. Nythän ne on jo seinillä kokonaisuudessaan, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi kuvata huonetta sen paremmin, sillä paha flunssa yllätti tämän mamman. :( Kai se neidiltä tarttui ja nyt oon pari päivää vaeltanut kuin haamu teekuppi kädessä keittiön ja sohvan väliä. Kuumetta ei ole, mutta mieluiten valitsisin silti sen, sillä jos vaihtoehdot ovat järjettömän tukossa oleva päänuppi, sekä nenä ja yskimisestä erittäin kipeä kurkku niin todellakin. No, itsesääli sikseen ja muihin asioihin. 

Joskus ne pienet jutut piristävät kaikkein eniten. Tällä kertaa piristyksen koki wc, jonne löysin Tukholmasta mielestäni tosi kivan käsisaippuan. Kun tuon ruskean pullon iskin tuohon altaalle tiesin heti, että nyt pitää kaivaa nuo Missionin pyyhkeet kaapista. Mielestäni kokonaisuus toimii oikein kivasti. Näinköhän sitä ruskeaa sitten ilmestyy meillekin, vaikka olen jo monta vuotta sanonut, että ruskeaa en tähän kotiin kaipaa. Ehkä tuo pumppupullo on juuri sopivan pieni juttu aloittaa. 
On mukavaa kun tuollaisilla todella pienillä jutuilla saa ihan uuden fiiliksen aikaan. Itseäni hymyilyttää kun näen tuon pumppupullon, tuntuu nimittäin, että se on eksynyt ihan väärään taloon. Siellä se kuitenkin tönöttää ja selvästi nauttii olostaan. Ruskeanpelko on kuulkaa ollut aika vakavissa mittasuhteissa tässä taloudessa. Eli pienestä ne ilot irtoaa. 


PS. olethan muuten muistanut käydä tykkäämässä Valkoisen Kodin facebook-sivuista? Olen ollut aiemmin hieman laiska sinne päivittelemään, mutta yritän kovasti parantaa tapojani ja laittaa sinne esille sellaisia juttuja mitkä eivät välttämättä blogiin asti pääse. 

8 kommenttia:

 1. Samainen ihana puteli löytyy meidänkin kylppäristä. Lagerhausista ostin ja on niin ihanan tuoksuista saippuaa.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sieltähän tuokin puteli löytyi ja on kyllä todellakin aivan ihanan raikkaan tuoksuista! :)

   Poista
 2. Hei! Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marit kivasta haasteesta! :) Yritän päästä sen toteuttamaan lähiaikoina. Juuri nyt ei onnistu, sillä kotona vallitsee äidin sairastaessa melkoinen kaaos. :D

   Poista
 3. Pullo ja pyyhkeet ovat kivan näköinen yhdistelmä! Ja tuo peili on ihana. Mistä se on hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Syhi! <3 Peili on jo useita vuosia sitten hankittu Jyskistä. Saattaa kuitenkin olla, että heidän valikoimistaan se edelleen löytyy.

   Poista
 4. Ihana puteli :). Mä kans "en-tykkää-yhtään" ruskeasta ja varsinkaan tummanruskeasta, mutta jostain kuumman syystä ostin vähän aikaa sitten LA Bruketin ruskean saippuaputelin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se ruskea vaan salakavalasti hiipii sisään, vaikka ei ole kutsuttukaan. :D Tällä tavalla pieninä ripauksina on helppo aloittaa. :)

   Poista