torstai 24. huhtikuuta 2014

Kesäkalusteet tuulettumaan

Tänään puuhailtiin iltasella hieman tuolla takapihalla. Pihakalusteet on taas valjastettu käyttöön pressujen alta ja kellarista, osa vielä vaatii pientä pintapesua, mutta nyt ollaan jo aika mukavalla mallilla. Neidin hiekkalaatikkokin on vihdoin sulanut ikiroudastaan ja leikit voi siis jatkua myös kotipihalla. Hedelmäpuiden ympäriltä riisuttiin myös vihdoin nuo verkot ja nyt nuo puiden alle viime syksynä istuttamani krookukset saavat vähän paremmin loistaa. Huomasin samalla, että viime talvena epäonnisesti jäniksien napostelemaksi päätynyt pilariomenapuu, ei näemmä sittenkään ole tainnut kärsiä ihan hirmuisesti, sillä näyttääpä se ainakin silmuja vielä puskevan. Olin sen puolesta jo aivan luovuttanut ja valmis viskaamaan sen kompostiin, mutta taitaa sille täytyä antaa sitkeydestä iso plussa. 

Pihan viimeistelysuunnitelmat käyvät kuumina, mutta saa nähdä mitä saadaan aikaiseksi ennen vauvan syntymää ja niissä jälkimainingeissa, sillä tänään olisi vihdoin vähän kuin se virallinen lupa saapua maailmaan. Olen ollut pitkään sitä mieltä, että vauva saapuu varmasti hyvissä ajoin, mutta mitä lähemmäs tuo laskettuaika tulee, niin sitä enemmän mielessä käy ajatus, että entäs jos mennäänkin ylitse ja reilusti. Nyt alkaa tosin ne vauvan vaatteet olla jo suuremmalta osin pestyinä ja kaapissa odottamassa. Oma sairaalakassi on kylläkin edelleen pakkaamatta ja vauvan sängystäkin pehmusteet ja lakanat odottavat pesemistä. Tottakai vielä miljoona muutakin asiaa pitäisi tehdä ennenkuin pienen sopisi saapua, mutta jotenkin en ole ottanut tällä kertaa kovaa stressiä näistä asioista. Ehkä en maailmaa saa valmiiksi ennen vauvan syntymää kuitenkaan vaikka yrittäisinkin. 


Tuo terassihan meillä odottaa edelleen sitä päällystystä. Annoin kyllä miehelle jo ukaasit, että ennen ristiäisiä pitää terassissa olla lautaa päällä. ;) Tästä tulikin mieleeni, että tuo aikoinani kokoama Terassimateriaalien yhteenveto -postaus, on näin keväisin ehdottomasti se blogin luetuin kirjoitus. Vaikkakin tuo tekemäni yhteenveto on melko suppea, niin kommenteista löytyy kyllä todella hyviä kirjoituksia puoleen ja toiseen jos mietityttää mikä olisi se itselle sopivin terassin pintamateriaali. Eli sopii käydä kurkkimassa ja lisää kommentoimassa. :)

2 kommenttia:

  1. Hei, kiva blogi sulla =) Mistä tuo terassin sohva on hankittu? Meillä terassin kalustus edessä ja tuo miellyttäisi minuakin!

    VastaaPoista
  2. Heippa. Terassi-ideoita kalastelemassa , ja eksyin blogiisi. Ihania juttuja , ja hyvä yhteenveto ja keskustelu tuolla aiemmin terassimateriaaleista. Aurinkoista kevättä ! -tiina

    VastaaPoista