tiistai 22. huhtikuuta 2014

Rentoilua

Olipa kertakaikkisen upea pääsiäinen. Ihanat ilmat suosivat meitä ja mummolassa oli niiiin leppoisaa. Päivät tuli vietettyä lähinnä ulkosalla, auringossa istuksien, puuhaillen ja grillaillen. Välillä kamerakin kulki matkassa mukana.

Tyttö oli ihan täpinöissään pääsiäisaamuna kun suklaamunia oli piiloteltu pitkin mummolaa ja niitä etsiskellessä kuluikin tovi jos toinenkin. Lähimetsä oli sinisenään sinivuokkoja, samalla reissulla törmättiin pieneen sammakkoon (jota pelättiin yhdessä tytön kanssa melkein yhtä paljon). Mummolan hiekkalaatikkokin valjastettiin talven jäljiltä jälleen tositoimiin. 

Tälläisiä pidennettyjä viikonloppuja voisi olla vähän enemmänkin. <3

4 kommenttia:

 1. Ihanan kotoisia kuvia. Kivalta teidän viikonloppu vaikuttanut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marjo A.! <3 Mummolassa on kyllä aina niin mukava olla. Kyllähän se tietysti itselle myös tuntuu niin kotoisalta ja tutulta. Onneksi myös mies viihtyy hyvin anoppilassaan, joten ei ole koskaan tarvinnut häntä sinne väkisin mukana raahata. :)

   Poista
 2. Oi lapset niin tuntuvat rakastavan tuota munien etsintää! Meilläkin oli munajahti pitkäperjantaina.. Mukavaa, että omat perinteet alkavat pikkuhiljaa muotoutua! Ihanaa, että pian on taas hiekkalaatikkokelit! :) Tai no, onhan ne olleet täällä Etelä-Suomessa melkein koko talven, mutta nyt siellä tarkenee taas itsekin istuskella!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä äiti piilottaa meille aikuisille tyttärillekin vielä suklaamunia etsittäviksi. :D Mutta, kyllä se varsinkin lapsista on erityisen hauskaa. Meillä kukko munii tyynyn alle pari munaa aamuksi ja loput on sitten pupu piilottanut ympäri taloa ja ne pitää etsiä. :D

   Poista