torstai 3. huhtikuuta 2014

Narsisteja emalissa

Pahoittelut pienoisesta blogihiljaisuudesta. Päätettiin ihan extempore jäädä tytön kanssa mummolaan vielä muutamaksi päiväksi ja olimme ihan ilman tietokonetta pari päivää. Saavutus sekin. Kotiin kuitenkin palattiin ja mummo lähti meidän matkaan. Tänään oli siis tiedossa Ikeakierrosta. :D Täytyy kyllä ikäväkseni todeta, että mun kuntoni ei enää anna myöden kovin intensiivistä shoppauskierrosta ja tämänpäiväisestäkin kierroksesta olo on edelleen aika poikki, vaikka olen yrittänyt sohvalla viettääkin viimeiset tunnit. Pahus sentään!

Kotiin on jo löytänyt pikkuisen kevättä, sillä viikonloppuna ostin pikkuisia pääsiäisnarsisseja. Tykkään ihan hirmuisesti narsissien ja tämän vanhan emalikattilan yhdistelmästä. Nää on match made in heaven. 
Mun piti niin tänään kuvata teille yksi kiva juttu mikä saapui meille eilen postitse, mutta kokoomisvaiheessa kävikin ilmi, että tämä mamma oli epähuomiossa tilausvaiheessa hypännyt yhden kohdan ylitse. :/ Nyt pitää sitten hieman odotella uuden osan saapumista ja se jos mikä sapettaa. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Toivotaan kuitenkin, että puuttuva osanen saapuu vikkelästi. Maltti ei oo tällä hetkellä mun vahvin ominaisuus.


4 kommenttia:

  1. Narsistit ja pönttö on kyllä todellakin match made in heaven! <3 Ihanat!

    VastaaPoista
  2. Mulla on ollu sama yhdistelmä käytössä joka kevät, mulla on tolla kuosilla kahvipannu ja kahvallinen pikkukattila, ja molemmissa on majaillut aina narsisseja :-)

    VastaaPoista
  3. Herkullinen yhdistelmä ja niin keväinen kerrassaan. Tuo tapetti on myös vaan niin kestoihana <3

    VastaaPoista