tiistai 8. huhtikuuta 2014

Yllätysjuhlat

Koin viikonloppuna melkoisen yllätyksen sillä olin lauantaina täysin pahaa aavistamattomana matkalla ystäväni luokse lastenvaatekutsuille, kunnes sitten paikanpäällä minulle selvisi, että minua oli vedetty höplästä oikein kunnolla. Ei, ei ollut kutsuja, mutta oli jotain paljon parempaa. Joukko hyviä ystäviä oli päättänyt järjestää minulle vauvajuhlat ja kaikki järjestelyt oli pystytty pitämään salassa ihan loppuun asti. Voin sanoa, että en ole tainnut eläessäni yllättyä yhtä paljon! Miten sitä voikin olla yhtäaikaa niin hölmistynyt, iloisen yllättynyt ja niin otettuna siitä, että kaikki tämä oli järjestetty vain minun vuokseni. Loppuillan vietinkin sitten melkoisen typerä virne naamallani miettien miten upeita ystäviä elämä on tielleni tuonutkaan (virneen voi havaita myös kuvista). <3

Itse en juhlissani ollut kovin edustuskelpoinen, sillä pieni aikataulusekaannus sai aikaan sen, että kun minua jo odoteltiin paikan päälle olin vielä kotona puolipukeissa. Harva taitaa myöhästyä omista juhlistaan, mutta kätevältä käy kaikki. Eipä silti, että minua olisi paikanpäällä kovin paljoa harmittanut se, että hiukset nyt jäivät laittamatta. :D Tytöt olivat loihtineet pöydän todella koreaksi ja muutama ohjelmanumerokin oli järjestetty, lisäksi minua varten oli ihan omin kätösin valmistettu melkoisen komea vaippakakku. WAU! "Mommy to Be":lle oli myös ihan New Yorkista asti tuotu asiaan kuuluvaa rekvisiittaa, kuten tuo nauha, kaulakoru ja aiheeseen sopivat karkit. Ihanaa hömppää siis!

Ilta sujui oikein rattoisasti ihan pikkutunneille asti, jutustellessa ja mutustellessa. Mikä ihme muuten noissa dippivihanneksissa on, kun niitä pystyy napsimaan ihan rajattomia määriä, vaikka tuntuu, että on jo aivan täynnä?!

Kiitos vielä teille kaikille ihanille naisille! Myös niille, jotka olivat tällä kertaa vain hengessä mukana! Olette ihan parhaita! <3

18 kommenttia:

 1. Ihanat ystävät ja ihanat juhlat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! <3 Miten kivaa se onkaan, että ihania ystäviä on löytynyt vähän pitkin elämää. <3

   Poista
 2. Oij, ihana ylläri! Mut on myös yllätetty vauvakutsuilla ja kyllä siinä laitetaan raskaana oleva herkille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä todella yllätetty, en mitenkään osannut aavistaa, että minua varten olisi jotain tälläistä suunniteltu. Ja olin kyllä itsekin kokoajan, että itkenkö ilosta vai nauranko. :D

   Poista
 3. Oi ihana ylläri!! Olipa hyvin suunniteltu juttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kyllä ihmetellä, miten ovat noin hyvin saaneet pidettyä jutun salassa. Mieskin kun on tiennyt heti alusta lähtien. :D Toisaalta, en ole kyllä osannut yhtään kyseenalaistaakaan mitään, kun ei ole ollut yhtään hajua koko asiasta.

   Poista
 4. Oi ei miten ihanat yllätys juhlat!!!! ❤ Ystävät laittaneet ihan parastaan, ihanaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin olivat laittaneet parastaan! Kaikki oli niin ihanasti järjestetty! <3

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Nämä olivat kyllä ensimmäiset yllätysjuhlat minun kunniakseni ja heti osui ja upposi! :D <3

   Poista
 6. Aivan ihana ylläri! Ja oli ihana samaistua syksyisiin vauvajuhliin, jotka olivat myös täysi ylläri.. Kuvailit niin hyvin sitä täydellistä hölmistymistä ja liikuttumista. :) Ihanaa loppuodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri! <3 Olin kyllä todella hölmistynyt ja liikuttunut yhtä aikaa! Jospa olisitte nähneet ne muut kuvat joissa nauran suu apposen auki hämmästyksestä! :D

   Poista
 7. Ihana yllätys, tosiaan! Itselläni ei ole koskaan ollut tuollaisia vauvajuhlia, enkä ole ollut sellaisissa mukanakaan, niin kiva kuulla niistä näin. Varmasti mukavat juhlat, ja muisto jää pysyvästi mieleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin mukavat juhlat, että toivoisin, että jokainen saisi kokea jossain vaiheessa vastaavaa! Voin kyllä kuvitella, että sen yllätyksen järjestely on melkein yhtä kutkuttavaa, kuin yllätetyksi tuleminenkin. :)

   Poista
 8. Voi että, miten ihana yllätys! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kyllä! <3 Vieläkin posket kohoaa pelkästä ajatuksesta! :)

   Poista
 9. Oih, ihana yllätys <3 <3. Itse olen järjestänyt yhdet ylläri babyshowerit ja oli ihanaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! <3 Voin kuvitella, että tuo kutsujen järjesteleminen on melkein yhtä kutkuttavan jännittävää ja ihanaa, kuin se yllätetyksi tuleminenkin! :)

   Poista