tiistai 29. toukokuuta 2012

Ensiaskelia ja mansikankasvatusta

Nyt meillä on Brion kävelyvaunu päässyt tositoimiin. Neitokainen oppi eilen illalla kävelemään vaunun kanssa ja tänään sillä jo viiletettiin kovaa kyytiä hekotuksen saattelemana. Oli ilmeisesti kivaa kun huomasi, että pääseekin liikkeelle aika vauhdilla. Tosin vaunua lykittiin niin pitkälle kunnes seinä tuli vastaan, sitten äitin piti mennä taas kääntämään vaunu toiseen suuntaan. Pieni iso tyttö! <3 Harmittaa kun jäi siinä hötäkässä kamerakin käyttämättä. Sentään kännykkäkameralla kuvailin pätkän neidin tepsuttelua.

Kodin1:llä alkais huomenna yllätyspäivät ja saatiin viime viikolla sieltä postitse sellainen alelappu, jolla saa jostain sisustuspuolen tuotteesta -40% alennusta. Mietiskelin vähän tätä MiniGardenia, että jos sellaisen ostaisi terassille ja istuttaisi sen täyteen mansikoita. Olisi Pikku-A:llakin vähän jotain makusteltavaa.Onko kenelläkään kokemusta tästä härvelistä? Saako siinä mansikat kukoistamaan? Näyttää näin ensikatsomalta vähän muoviselta hempulalta, mutta saa todistaa luulot vääriksi. :)

Yllätyin muuten, että Kodin1:n valikoimissa on nykyään myös noita BacSaceja. Tietty niistäkin lähtisi nyt mukava siivu pois tuon alen myötä. Hmm... Saa nähdä mitä mukaan tarttuu, vai tarttuuko sittenkään yhtään mitään.

5 kommenttia:

 1. Aika hauska idea tuo MiniGarden. Kokemuksia siitä ei sen paremmin ole, mutta mä olenkin niin surkea kaikkien kasvien kanssa.. :D

  Se neidin tepsutus on varmasti mainion näköistä. Hienoa pikku-A! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tepsutus on mainion näköistä kyllä. :)

   Täytyy käydä tänään vähän sitä minigardenia pällistelemässä miltä vaikuttaa. Mansikat olis niin kivoja.

   Poista
 2. Tuosta kuvasta ei oikein saa käsitystä tuon mitoista, onko siellä tarpeeksi mullalle tilaa? Muuten saat olla koko ajan kastelemassa ja voi käydä niinkuin kaupan yrteille mitä ruukuissa myydään, kuivuvat nopeasti kun ei ehdi koko ajan kastella ;)

  Meilläkin nokka pitäisi suunnata kohti Kodin1:stä, sen verran kova tuo 40% alennus on, että olisi hölmöä olla käyttämättä. En vaan tiedä vielä mitä me sillä ostetaan, on kuitenkin niin paljon tarpeita.. ehkä se kannattaisi olla joku vähän arvokkaampi, olisi suurempi hyöty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuon Minigardenin mitat ovat: 64x14x19 ja se kertaa 3. Yhdelle kasville pitäisi olla tilaa noin 3,3 litraa. Sanovat riittäväksi, mutta en osaa itse sanoa yhtään onko sitä. Olisihan se kiva jos olisi toimiva alusta kasveille ja varsinkin niille mansikoille. ;)

   Viimekerralla kun oli samanlainen ale Kodin1:ssä niin pähkäilin vaikka kyina kauan, että mitä otan, mut en sitten keksinyt mitään fiksua ja mukaan lähti megapaketti sähköhammasharjan päitä. Noh olihan ne hyvin tarpeellisia ainakin, joskin ei kovin sisustuksellisia. ;D

   Poista
 3. Minigardenin hankinta on suunnitelmissa minullakin. Työkaverillani on sellainen, kyselen häneltä kokemuksia siitä kunhan osumme samaan aikaan kahvitauolle. :)

  VastaaPoista